Εύη Δρούτσα: «Έχω ανάγκη για συντροφικότητα, αλλά έτσι όπως…»

Εύη Δρούτσα: «Έχω ανάγκη για συντροφικότητα, αλλά έτσι όπως...»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γειά σου», παραχώρησε η Εύη Δρούτσα και μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία.

Η στιχουργός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην χρυσή εποχή της δισκογραφία αλλά και την στιγμή που ζήτησε από τον σύζυγό της να χωρίσουν.

«Όταν ήμουν παντρεμένη, πολύ καλός άνθρωπος, αλλά χωρίσαμε, είχα γράψει ένα τραγούδι που το ερμήνευσε η Μαντώ. Το τραγούδι έλεγε: Το τι θα πεις, τι θα πω δεν με νοιάζει, το θα μείνουμε οι δυο μας με τρομάζει. Το ακούω, το ξανακούω και πάω και λέω στον άντρα μου να χωρίσουμε», ανέφερε η Εύη Δρούτσα.

Ενώ σε ερώτηση για τις απολαβές της χρυσής εποχής της δισκογραφίας η Εύη Δρούτσα ξεκαθάρισε: «Καλέ, μία δεν έχω, πλάκα μου κάνεις; Εγώ δεν τα έπαιρνα, δεν έλεγα: δώσε μου αυτά για να σου γράψω γιατί που δεν έχω καταλάβει τι είναι και ποια είμαι».

Τέλος η Εύη Δρούτσα παραδέχτηκε πως αυτή την περίοδο έχει ανάγκη την συντροφικότητα στην προσωπική της ζωή.

«Έχω ανάγκη την συντροφικότητα, αλλά έτσι όπως την σκέφτομαι εγώ και θέλει να βάλει ο καθένας στο μυαλό του ότι εγώ τώρα έχω μια συντροφιά, δεν έχεις συντροφιά ρε φίλε, μόνος σου είναι», ανέφερε η Εύη Δρούτσα.