Ευγενία Σαμαρά: «Περνάω μία περίοδο που δεν είμαι καλά, που αισθάνομαι άσχημη, ατάλαντη»

Ευγενία Σαμαρά: «Περνάω μία περίοδο που δεν είμαι καλά, που αισθάνομαι άσχημη, ατάλαντη»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Δυο στη 1”, παραχώρησε η Ευγενία Σαμαρά.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την ερώτηση σχετικά με τον γάμο που την ενοχλούσε, τις ανασφάλειές της αλλά και την κρίση ηλικίας που πέρασε.

«Πέρασα μία φάση που με ενοχλούσε η ερώτηση: πότε θα παντρευτείς; Έχει να κάνει με το πώς βλέπω εγώ τα πράγματα. Πλέον δε μπορεί να με ενοχλήσει ή να με ταράξει κάτι που στην ουσία δεν με αφορά. Κοινωνικά, βέβαια, είναι άσχημο, μας πάει πίσω» δήλωσε η Ευγενία Σαμαρά.

«Έχω πάρα πολλές ευάλωτες στιγμές, στιγμές ανασφάλειας. Πλέον το αγκαλιάζω πιο εύκολα απ’ ό,τι παλιά. Δεν μπορούσα να το δεχθώ πολύ. Τώρα είμαι στη φάση που λέω ότι οκ, περνάω μία περίοδο που δεν είμαι καλά, που δεν αισθάνομαι δυνατή, που αισθάνομαι άσχημη, ατάλαντη, όλα. Θα ξυπνήσω μία άλλη μέρα και θα ‘ναι πολύ καλύτερα, δεν πειράζει» ανέφερε στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Έπαθα κρίση ηλικίας για πρώτη φορά φέτος, στα 35 μου. Με φρίκαρε ότι από τα 30 είχα μία εικόνα για εμένα στα 35 που δεν είμαι σήμερα. Στο κομμάτι της μητρότητας, ένα άγχος. Μου έφυγε όμως» πρόσθεσε η Ευγενία Σαμαρά και συνέχισε:

«Είχα μία περιέργεια σε σχέση με τη ζωή μου και τα μοτίβα που ακολουθώ. Δεν καταλάβαινα γιατί κάνω κάποιες επιλογές. Έτσι κάπως ξεκίνησα να ψάχνομαι και δεν θέλω να σταματήσει αυτή η διαδικασία».