Ευγενία Δημητροπούλου για την υιοθεσία της κόρης της: «Παλέψαμε πάρα πολύ προκειμένου να γίνει και περάσαμε πολλές δυσκολίες»

Ευγενία Δημητροπούλου για την υιοθεσία της κόρης της: «Παλέψαμε πάρα πολύ προκειμένου να γίνει και περάσαμε πολλές δυσκολίες»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας”, παραχώρησε η Ευγενία Δημητροπούλου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόρη της, την οποία υιοθέτησε από τη Σιέρρα Λεόνε.

«Ήταν το πρώτο καλοκαίρι που ήμασταν μαζί με την μικρούλα μας. Ήταν πολύ ωραία, πολύ διαφορετικά. Ξεχνάς ότι μπορείς να κάθεσαι κάπου και να βουτάς στη θάλασσα όποτε θες. Τρέχεις γύρω από ένα 2χρονο παιδί. Είναι πολύ ωραία. Το θέλαμε πάρα πολύ και ήμασταν προετοιμασμένοι γι’ αυτό.

Αλλάζουν όλες οι προτεραιότητες, απλώς επειδή ήταν κάτι που το παλέψαμε πάρα πολύ προκειμένου να γίνει και περάσαμε πολλές δυσκολίες και ήταν ένας δρόμος όχι τόσο εύκολος, είμαστε πολύ χαρούμενοι για όλο αυτό», είπε η Ευγενία Δημητροπούλου και πρόσθεσε:

«Η Χριστίνα Κοντοβά είχε ξεκινήσει τη διαδικασία υιοθεσίας νωρίτερα από εμάς. Μακάρι όσοι επιθυμούν να επιδιώκουν να υιοθετήσουν, να τα καταφέρουν. Ένιωσα άγχος όταν ξαφνικά έγινα μαμά και έπρεπε να φροντίζω ένα πλασματάκι. Το παιδί μου έχει ήδη μια προσωπικότητα και μια ηλικία, έχω χάσει το κομμάτι της βρεφικής ηλικίας του».