Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Μισώ όλες τις γυναίκες του κόσμου γιατί νιώθω ότι μια γυναίκα θα μου πάρει το παιδί μου»

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Μισώ όλες τις γυναίκες του κόσμου γιατί νιώθω ότι μια γυναίκα θα μου πάρει το παιδί μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμάδες» με την Τζένη Θεωνά, βρέθηκε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Η  ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την για τη δύσκολη πορεία με την υιοθεσία που είχε ξεκινήσει, η οποία δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί.

«Έκανα αφήγηση παραμυθιών και θεατρικό παιχνίδι σε νοσοκομεία με παιδιά εγκαταλελειμμένα ή που έχουν ειδικές ανάγκες. Αυτή η διαδικασία έφερε στην ζωή μας το παιδάκι αυτό, που τελικά δεν εξελίχθηκε καλά. Με έναν τρόπο δέθηκα με αυτό το παιδί, δεν ξέρω πώς, και μου είπαν θα φύγει από το νοσοκομείο και θα πάει σε ίδρυμα. Τον πήραμε σπίτι περάσαμε 3,5 χρόνια μαζί του», είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

«Τον είχαμε πάρει σπίτι, περάσαμε 3,5 χρόνια μαζί μας και μας είπαν πως δεν ολοκληρώνεται η υιοθεσία και μέσα σε μία ημέρα το παιδί το πήραν. Επειδή είναι ένα παιδάκι με πολλά προβλήματα υγείας και με ειδικές ανάγκες, το πήραν. Δεν το έχουμε ξεπεράσει ακόμα όλο αυτό» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Μάλιστα, με αφοπλιστική ειλικρίνεια στη συνέχεια εξέφρασε τα συναισθήματά της για το πώς φαντάζεται τη στιγμή που ο γιος της θα μεγαλώσει και θα κάνει τη δική του οικογένεια.

«Μισώ όλες τις γυναίκες του κόσμου γιατί νιώθω ότι μια γυναίκα θα μου πάρει το παιδί μου. Αυτό πρέπει να το δουλέψω στην ψυχοθεραπεία» συμπλήρωσε με χιούμορ η Ευδοκία Ρουμελιώτη.