Ευαγγελία Μουμούρη: «Δεν γνώριζε ότι έχει πάρει πτυχίο δημοσιογραφίας από το 2000»

Ευαγγελία Μουμούρη: «Δεν γνώριζε ότι έχει πάρει πτυχίο δημοσιογραφίας από το 2000»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα Δε Γίνεται” και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα, παραχώρησε η Ευαγγελία Μουμούρη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε μία απίστευτη ιστορία για το πτυχίο δημοσιογραφίας που έχει πάρει από το 2000 και δεν το γνώριζε.

«Τη δεκαετία τοι ’90 εγώ έδωσα εξετάσεις και μπήκα στην Πάντειο. Έδωσα εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο και δεν με πήραν. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ Διάβαζα τόσο πολύ που πήρα την πρώτη υποτροφία στις Βρυξέλλες και δεν ήθελα να πάω. Αντάλλαξα την υποτροφία με μία συμμαθήτριά μου, που τώρα είναι κουμπάρα μου. Πήγα στην Πορτογαλία και γυρνώντας -με το πάθος να πω στο Εθνικό- έδωσα εξετάσεις και πέρασα. Εγώ μέχρι εκεί θυμάμαι» είπε η Ευαγγελία Μουμούρη.

«Πάμε τώρα στο 2024. Με πήρε τηλέφωνο η κουμπάρα μου και μου είπε ότι ο τότε φίλος μας, ο οποίος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που είδαμε, είναι πια κοσμήτορας κι επειδή θα αλλάξει ο νόμος, όποιος δεν έχει πάρει πτυχίο διαγράφεται. Της είπε να βρω πόσα μαθήματα χρωστώ. Με πήρε η κουμπάρα μου και μου είπε πως έχω πάρει το πτυχίο από το 2000. Χάρηκα τόσο πολύ σαν να ήμουν παιδί» πρόσθεσε η Ευαγγελία Μουμούρη.