Επέστρεψε το Καλοκαίρι #Not: Όσα είπε η Ελένη Τσολάκη στην έναρξη της εκπομπής

Επέστρεψε το Καλοκαίρι #Not: Όσα είπε η Ελένη Τσολάκη στην έναρξη της εκπομπής

Το πρωί της Πέμπτης 12 Αυγούστου το «Καλοκαίρι #Not» επέστρεψε μέσα από την συχνότητα του Open, καθώς για πάνω από μια εβδομάδα η ενημέρωση είχε πάρει την θέση της ψυχαγωγικής εκπομπής λόγω των εξελίξεων με τις πυρκαγιές.

Η Ελένη Τσολάκη καλημέρισε του τηλεθεατές και αναφέρθηκε στην έναρξη της εκπομπής στις δραματικές στιγμές που βίωσε η χώρα μας με τις καταστροφικές φωτιές.

«Καλημέρα, όσο καλή μέρα μπορεί να είναι αυτή η μέρα για 10η μέρα η κατάσταση στην χώρα μας είναι πάρα πολύ περίεργη. Η σκέψη και η καρδιά μας είναι σε όλους αυτούς που περάσαν όλη αυτή την εθνική τραγωδία τόσο δύσκολα, η σκέψη και η καρδιά μας είναι σε αυτούς που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές. 10η μέρα σήμερα οι πυροσβέστες δίνουν την δική τους μάχη με τις αναζωπυρώσεις ελπίζουμε όλα να πάνε καλά.

Μπορεί να βοήθησαν και λίγοι οι χθεσινές βροχούλες και όλοι κάναμε την προσευχή μας όταν είδαμε την βροχή και είπαμε παναγία μου να βρέξει και στην Εύβοια, στην Αθήνα και να μην έχουμε τέτοια συμβάντα. Στις δύσκολες αυτές ημέρες ο ρόλος της ψυχαγωγίας είναι περίεργος και περίεργα νιώθουμε και εμείς σήμερα, σε πρώτο ρόλο είναι η ενημέρωση και μετά είναι η ψυχαγωγία», δήλωσε η Ελένη Τσολάκη.