Επέστρεψε στην Ελλάδα η “χρυσή” Ευαγγελία Πλατανιώτη: «Δεν θεωρώ ότι έχω να αποδείξω σε κάποιον κάτι»

Επέστρεψε στην Ελλάδα η "χρυσή" Ευαγγελία Πλατανιώτη: «Δεν θεωρώ ότι έχω να αποδείξω σε κάποιον κάτι»

Στην Ελλάδα επέστρεψε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, η Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Μάλιστα, συγγενείς και φίλοι υποδέχτηκαν με τον πιο θερμό τρόπο την παγκόσμια πρωταθλήτρια στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, κατά την άφιξή της από τη Ντόχα.

Ενώ το «χρυσό» κορίτσι του ελληνικού αθλητισμού με τα δύο μετάλλια στο στήθος, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τους στόχους της.

«Είμαι 20 χρόνια στο άθλημα. Δουλεύω πολύ σκληρά και βάζω διαφορετικούς στόχους. Τα τελευταία 2 χρόνια είχα στόχο το χρυσό. Δεν ήρθε πέρυσι, φέτος δεν θα γινόταν να το αφήσω να περάσει έτσι» δήλωσε η Ευαγγελία Πλατανιώτη και συμπλήρωσε:

«Είναι τιμή για μένα να συμμετέχω στους Ολυμπιακούς για 4η φορά. Ήταν δύσκολος ο αγώνας, δεν είχαμε δουλέψει τόσο πολύ το ντουέτο, αλλά πήγαν όλα όπως έπρεπε και θα είμαστε στο Παρίσι. Το “σκέφτομαι να τα παρατήσω” το έχει σκεφτεί νομίζω κάθε αθλητής. Κάθε αποτυχία μου με έκανε πιο δυνατή».

Να πούμε πως η Ευαγγελία Πλατανιώτη επέστρεψε μαζί με την Σοφία Μπαλκογεώργου και την υπόλοιπη ελληνική αποστολή της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Ωστόσο, η Σοφία Μπαλκογεώργου είχε και μια έκπληξη στο «Ελ. Βενιζέλος», αφού φίλοι και συγγενείς την περίμεναν με μια τούρτα καθώς είχε πριν από λίγες ημέρες γενέθλια.