Επείγουσα εγχείρηση για τον Σταμάτη Σπανουδάκη, μετά από ατύχημα στο σπίτι του

Επείγουσα εγχείρηση για τον Σταμάτη Σπανουδάκη, μετά από ατύχημα στο σπίτι του

Όπως έγινε γνωστό, στο νοσοκομείο βρίσκεται από την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Σταμάτης Σπανουδάκης μετά από ατύχημα που είχε στο σπίτι του.

Μάλιστα, αποτέλεσμα αυτού ήταν ο μουσικοσυνθέτης να σπάσει το ισχίο του και να υποβληθεί σε επείγουσα εγχείρηση.

Ωστόσο, όλα τώρα είναι καλύτερα και ο Σταμάτης Σπανουδάκης με ανάρτηση του στο Facebook ενημέρωσε ότι θα δώσει κανονικά την προγραμματισμένη για τις 22 Απριλίου συναυλία του.

Η ανάρτηση του Σταμάτη Σπανουδάκη

«Επίσκεψη Θεού! Σας γράφω δύο λογάκια, με χαρά, για την τελευταία μου περιπέτεια. Παρασκευή μεσημέρι, γλιστράω στο σπίτι και πέφτω πίσω με φοβερό γδούπο. Πόνος απίστευτος! Μένω ακίνητος φωνάζοντας τρομαγμένος την Ντόρη μου. Δόξα τω Θεω, ήρθε αμέσως και καταλάβε πως κάτι σοβαρό είχε συμβεί! Έκατσε δίπλα μου και πήραμε τηλέφωνο τον αγαπημένο μας Γιώργο να τρέξει προς βοήθεια.

Προσπάθησε με χίλιους τρόπους να με οδηγήσει στο κρεβάτι, σφάδαζα όμως σε κάθε κίνηση. Αποφάσισα να μείνω στο σημείο της πτώσης μου μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Μετά από αρκετή ώρα αφόρητων πόνων, φτάσαμε στο νοσοκομείο. Η διάγνωση: σπασμένο ισχίο.

Απόφαση γιατρών: επείγουσα εγχείρηση την επόμενη μέρα το πρωί. Στο δωμάτιο προσευχή, χαρά και ευχαριστίες για την επίσκεψη αλλά και να ψάχνω το γιατί…
Έγινε η εγχείρηση και, πριν καλά καλά συνέλθω, αποφασίζω, σίγουρος πια, πως ό,τι και να γίνει αποκλείεται να ακυρώσω τη συναυλία μας. Είμαι βέβαιος, μάλιστα, ότι θα είναι και για σας και για μένα μία από τις καλύτερές μου. Επίσης υποψιάζομαι ότι ακόμα και αν πρέπει να είμαι καθιστός ή και σε καροτσάκι, θα είμαι πλήρης και ευτυχής.

“Η γαρ δύναμίς μου εν ασθενεία τελειούται”. Μη τρομάξετε ή στεναχωρηθείτε. Θα δείτε ότι η μουσική και οι στίχοι μου θα ξεσηκώσουν κι εμένα και εσάς!

Σας περιμένω, λοιπόν, με πολλή χαρά κι ευγνωμοσύνη να τιμήσουμε όλοι μαζί τον αγαπημένο μας Αλέξανδρο αλλά και τους ήρωες της Πολεμικής μας Αεροπορίας!».