Στο νοσοκομείο ο Μάριος Φραγκούλης μετά από ατύχημα

Στο νοσοκομείο ο Μάριος Φραγκούλης μετά από ατύχημα

Όπως έγινε γνωστό, στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Μάριος Φραγκούλης μετά από ατύχημα που είχε.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο Μάριος Φραγκούλης νοσηλεύεται μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη. Ο καταξιωμένος ερμηνευτής χτύπησε στον θώρακα και στα πλευρά.

Μάλιστα, η προγραμματισμένη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη στον Λυκαβηττό με την Γιώτα Νέγκα στις 10 Ιουνίου, δεν θα πραγματοποιηθεί, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής θα υπάρξει νέα ενημέρωση για τους θεατές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής

«Με λύπη σας ανακοινώνουμε πως η προγραμματισμένη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη και της Γιώτας Νέγκα για τη Δευτέρα 10 Ιουνίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, αναβάλλεται λόγω ατυχήματος του Μάριου Φραγκούλη και αναγκαστικής παραμονής του στο νοσοκομείο.

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για το πότε θα πραγματοποιηθεί ξανά η συναυλία αυτή με βάση και την πορεία της υγείας του αγαπημένου καλλιτέχνη. Τα εισιτήρια θα ισχύουν κανονικά για την επόμενη συναυλία των δύο καλλιτεχνών στην Αθήνα. Όσοι θεατές επιθυμούν να ακυρώσουν τα εισιτήρια τους θα λάβουν email από τη Ticket Services σχετικά με τη διαδικασία ακύρωσης και επιστροφής των χρημάτων τους».