Έντονος ο εκνευρισμός του Βασίλη Σπανούλη με δημοσιογράφο | Η ερώτηση που τον ενόχλησε

Έντονος ο εκνευρισμός του Βασίλη Σπανούλη με δημοσιογράφο | Η ερώτηση που τον ενόχλησε

Μετά το τέλος του αγώνα ΠεριστέριΑΕΚ, ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ωστόσο, ο τεχνικός του Περιστερίου κατέληξε να φύγει εκνευρισμένος από τη συνέντευξη, καθώς ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από ερώτηση του δημοσιογράφου.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος προσπάθησε να ρωτήσει τον Βασίλη Σπανούλη για την αποχώρηση του Δημήτρη Ιτούδη από την Εθνική Ελλάδας, εκείνος ωστόσο αποχώρησε, λέγοντας φανερά ενοχλημένος: «Μα σε παρακαλώ τώρα. Μιλάμε για το Περιστέρι τώρα».

Ενώ προηγουμένως ο Βασίλης Σπανούλης είχε πει: «Από ένα παιχνίδι δεν μπορείς να πεις ότι τα πράγματα είναι καλύτερα από πέρσι. Εκείνη η ομάδα ήταν 10 μήνες, αυτή είναι 10 μέρες. Ας μην ενθουσιαζόμαστε κατευθείαν ή απογοητευόμαστε. Κρατάμε τα θετικά μας. Να βελτιώσουμε τα αρνητικά μας.

Τι να μιλήσουμε για μπάσκετ; Συμπαραστεκόμαστε σε όλο τον κόσμο, σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές που περνούνε. Για εμένα το μπάσκετ αυτή τη στιγμή είναι σε δεύτερη μοίρα. Απλώς κάνουμε τη δουλειά μας. Είμαστε δίπλα σε όλους τους ανθρώπους. Τους συμπονούμε και συμπαραστεκόμαστε δίπλα τους. Μακάρι να βάλει ο Θεός το χέρι του να πάνε όλα καλά.

Άμεση προσαρμογή με δέκα καινούργιους παίκτες δεν γίνεται. Χρειάζεται πολλή δουλειά. Χαμηλά το κεφάλι. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε. Η ΑΕΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Είναι ακόμα πολύ νωρίς στη σεζόν. Να έχουμε υγεία και θα δούμε».