Ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά με τις δηλώσεις της Άννας Φόνσου για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά με τις δηλώσεις της Άννας Φόνσου για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», μίλησε η Άννα Φόνσου.

Η ηθοποιός και πρώην Πρόεδρος του ΣΕΗ, μεταξύ άλλων σχολίασε όλα αυτά που έγιναν στο χώρο του θεάματος, αλλά και τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Ο Λιγνάδης ήταν φίλος μου, ο Πέτρος όχι. Έπεσα από τα σύννεφα. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι χρησιμοποίησε τη θέση του για να…Τρομερό. Δεν έχω πάει στη φυλακή να τον δω, δεν μας επιτρέπουν. Αν πάω, θα στιγματιστώ από τους συναδέλφους. Εγώ θέλω να πάω γιατί αυτοί οι άνθρωποι θα το έχουν μετανιώσει. Δεν χρειάζεται να τους κρεμάσουμε. Αυτό που έκαναν δεν ήταν ό,τι καλύτερο αλλά θα το πει η δικαιοσύνη. Αν τους καταδικάσουν πολλά χρόνια, θα στενοχωρηθούμε αλλά θα λέμε ότι έτσι έπρεπε», είπε η Άννα Φόνσου.

Ενώ οι δηλώσεις αυτές ενόχλησαν την Φαίη Σκορδά, η οποία μετά την προβολή του βίντεο είπε: «Έχει καταλάβει γιατί κατηγορείται ο Λιγνάδης; Δεν έχει καταλάβει. Νομίζω ότι δεν έχει καταλάβει για τι κατηγορείται. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Υπάρχει η λέξη ανήλικο μέσα στις κατηγορίες; Δεν έχει να κάνει με τη φιλία της, δεν έχει καταλάβει, δεν έχει ενημερωθεί σωστά. Άσε όλα τα άλλα, αλλά το “δεν ήταν ό,τι καλύτερο”; Δεν είμαι έξαλλη, πιστεύω όμως πως για τον Λιγνάδη αυτό το κομμάτι δεν θα το έχει ακούσει».