Έλλη Τρίγγου: «Για μένα δεν είναι το πιο εύκολο και το πιο οικείο να μου μιλάνε οι άνθρωποι στο δρόμο»

Έλλη Τρίγγου: «Για μένα δεν είναι το πιο εύκολο και το πιο οικείο να μου μιλάνε οι άνθρωποι στο δρόμο»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», βρέθηκε η Έλλη Τρίγγου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1 που πρωταγωνιστεί, στην καθημερινότητά της, αλλά και στην αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο στο δρόμο.

«Ήμουν χωρίς δουλειά, στον αέρα, και λέω ευκαιρία. Κι εκεί πάνω που είχα αυτή την ευκαιρία με κάλεσε ο Λευτέρης Χαρίτος και μου ζήτησε να κάνουμε ένα ραντεβού και βρεθήκαμε. Για άλλο ρόλο με κάλεσε και τελικά βρέθηκα με την Ασημίνα», είπε η Έλλη Τρίγγου.

Ενώ στη συνέχεια η ηθοποιός συμπλήρωσε: «Η καθημερινότητά μου έχει αλλάξει γιατί κατά βάση ασχολούμαι με το θέμα των Άγριων Μελισσών. Δουλεύω για τις Άγριες Μέλισσες, διαβάζω για τις Άγριες Μέλισσες, βλέπω Άγριες Μέλισσες, συζητάω για τις Άγριες Μέλισσες, οπότε οι Άγριες Μέλισσες υπάρχουν παντού γύρω μου».

Τέλος, η Έλλη Τρίγγου εξήγησε: «Εισπράττουμε πάρα πολλή αγάπη από τον κόσμο, πολύ όμορφα πράγματα. Για μένα όμως δεν είναι το πιο εύκολο και το πιο οικείο να μου μιλάνε οι άνθρωποι στο δρόμο. Υπάρχει μια οικειότητα από εκείνους, γιατί μπαίνουμε μέσα στα σπίτια τους, αλλά εγώ δεν μπαίνω στα αλήθεια στο σπίτι κάποιου. Προσπαθώ να βρω μια ισορροπία με αυτό γιατί καταλαβαίνω ότι η πρόθεση είναι καλή».

https://youtu.be/3lyijZ8X_mw