Έλλη Κοκκίνου για το φλερτ στα social media: «Δεν πρόκειται να γνωρίσω κάποιον μέσα από εφαρμογή»

Έλλη Κοκκίνου για το φλερτ στα social media: «Δεν πρόκειται να γνωρίσω κάποιον μέσα από εφαρμογή»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», παραχώρησε η Έλλη Κοκκίνου.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία της στο τραγούδι, την μητρότητα αλλά και τη ζωή της σήμερα.

«Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου ήθελα να φτάσω κάπου αλλά δεν είχα προσδιορίσει τι είναι αυτό. Στα πρώτα μου βήματα δεν είχα αυτοπεποίθηση παρ’ ότι ήμουν ένα κορίτσι που είχε κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία. Αυτοπεποίθηση έχω αποκτήσει τα τελευταία χρόνια γιατί έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου», ανέφερε η Έλλη Κοκκίνου και πρόσθεσε:

«Ήξερα πάντα ποια μαλλιά και make up μου ταιριάζουν. Ακόμα κι’ αν κάτι είναι τάση αν δεν αισθάνομαι καλά θα βγω χάλια. Αν μπορώ να το υποστηρίξω θα βγω κουκλάρα. Τα τελευταία χρόνια λέω καλά λόγια στον εαυτό μου, γιατί στο παρελθόν του έδωσα ”ξύλο” λόγω λάθος επιλογών».

Ενώ σε ερώτηση αν την φλερτάρουν μέσω των social media, η Έλλη Κοκκίνου απάντησε: «Ωραίο φλερτ δεν λαμβάνω. Δηλαδή αυτό μέσα από τα social media δεν το θεωρώ φλερτ και δεν πρόκειται να γνωρίσω κάποιον, σε καμία περίπτωση μέσα από μία εφαρμογή. Δεν ανοίγομαι καθόλου εύκολα, ιδίως με έναν τέτοιο τρόπο. Θα πρέπει να τον γνωρίζω ή να είναι γνωστός φίλου».

Όσο για την καθημερινότητα με τον έφηβο γιο της, η Έλλη Κοκκίνου δήλωσε: «Ο 15χρονος γιος μου είναι ένας cool τυπάκος, με χιούμορ και εξυπνάδα. Δεν είναι δύσκολο παιδί αλλά και εγώ του δίνω χώρο ο γιος μου -παρ’ ότι έφηβος- δεν θέλει να λείπω συνέχεια από το σπίτι. Θέλει να κάνουμε παρέα και να πηγαίνουμε διακοπές οι δυο μας».