Headlines

Έλλη Κοκκίνου για την προσωπική της ζωή και το αυστηρό πρόγραμμα που ακολουθεί: «Έχει πολλά αποτελέσματα με τον χρόνο»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στην αγκαλιά του Φάνη», βρέθηκε η Έλλη Κοκκίνου.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την καριέρα της, το πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής που ακολουθεί αλλά και για την προσωπική της ζωή, λέγοντας μια αινιγματική ατάκα.

Ενώ σχετικά με την προσωπική της ζωή, η Έλλη Κοκκίνου είπε: «Στα καλύτερα μου είμαι, κι όταν είμαι ερωτευμένη, κι όταν δεν είμαι».

Όσο για την εξωτερική της εμφάνιση, η Έλλη Κοκκίνου εξομολογήθηκε: «Είναι καλό να μεγαλώνουμε. Σημαίνει ότι είμαστε υγιείς. Κάνω έναν τρόπο ζωής – για πολλούς είναι άθλιος – αλλά έχει πολλά αποτελέσματα με τον χρόνο. Αυτό το πολύ αυστηρό πρόγραμμα το κάνω γύρω στα 25 χρόνια. Δεν πίνω και δεν καπνίζω, ούτε ένα κρασάκι έξω».