Έλλα και Άλλυ: Η παρουσίαση της παιδικής σειράς βιβλίων της Ζέτας Δούκα

Έλλα και Άλλυ: Η παρουσίαση της παιδικής σειράς βιβλίων της Ζέτας Δούκα

Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου η παρουσίαση της παιδικής σειράς βιβλίων της Ζέτας Δούκα με τίτλο «Έλλα και Άλλυ».

Στον προαύλιο χώρο του σχολείου συγκεντρώθηκαν αγαπημένοι φίλοι της Ζέτας και αναγνώστες, που ήρθαν να την απολαύσουν στο νέο της ρόλο, αυτόν της συγγραφέως παιδικών βιβλίων.

Ένα απόγευμα πλούσιο σε εικόνες, ερεθίσματα και σπουδαία μηνύματα ήρθε για να μας υπενθυμίσει πόσο σημαντική είναι η γυναικεία ενδυνάμωση, η δύναμη της φιλίας και η αποδοχή της διαφορετικότητας.

Στο πάνελ συμμετείχαν η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο ηθοποιός και συγγραφέας Θανάσης Ευθυμιάδης, οι συντελεστές των βιβλίων Θάνος Καρανίκας (εικονογράφος), Χρύσα Τσουκαλά (παιδαγωγός) και ο ένας εκ των εκδοτών της Key Books, Βασίλης Βαρδάκας.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Απασχόλησης Μάνος Πετούσης, η Νίνα Λοτσάρη, η Σόφη Πασχάλη και η Βάσω Νικοπολίδη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν αθλητικές δραστηριότητες από τον γυμναστή και σύζυγο της Ζέτας Δούκα Μιχάλη Χατζαντωνά και εικαστικές δράσεις από τις παιδαγωγούς Χρύσα Τσουκαλά και Άννα Παπαϊωάννου.

Χορηγοί της υπέροχης εκδήλωσης ήταν οι εταιρίες 3Ε και Bread Factory, οι οποίες φρόντισαν με τον καλύτερο τρόπο για το πλούσιο catering που απόλαυσαν οι καλεσμένοι.