Ελισάβετ Σπανού: “Προσωπικά δεν έχω πειστεί ότι αν εμβολιαστώ βοηθάω κάποιον εκτός από το…”

Ελισάβετ Σπανού: "Προσωπικά δεν έχω πειστεί ότι αν εμβολιαστώ βοηθάω κάποιον εκτός από το…"

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», παραχώρησε η Ελισάβετ Σπανού.

Η τραγουδίστρια μίλησε τόσο για την απόφαση που πήρε τον περασμένο Ιανουάριο να προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων, ενώ αναφέρθηκε και στις επιφυλάξεις που έχει ως προς το να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

«Τον Ιανουάριο που πέρασε έκανα κατάψυξη ωαρίων. Ήταν κάτι που το σκεφτόμουν καιρό και αν ήξερα ότι είναι τόσο απλό, πιθανό να το είχα κάνει και νωρίτερα. Όλη η διαδικασία κράτησε γύρω στις δέκα μέρες. Έκανα δυο ενέσεις στην κοιλιά, δεν ήταν καθόλου επώδυνο. Πρήστηκε λίγο η κοιλιά μου αλλά πολύ φυισιολογικά. Το μόνο που τολμώ να πω ότι μου άφησε είναι δύο χαριτωμένες πανάδες από ορμονικό λόγο, οι οποίες στην αρχή με ενοχλούσαν αλλά τώρα ζω πολύ ευτυχισμένη μαζί τους» είπε η Ελισάβετ Σπανού.

Ενώ σχετικά με την πανδημία και το εμβόλιο του κορονοϊού, η τραγουδίστρια είπε: «Νόσησα από τον κορονοϊό οπότε έχω πιστοποιητικό ακόμα το οποίο με καλύπτει για ένα μήνα. Μετά θα αναγκαστώ να πάρω μια απόφαση. Προσωπικά σαν Ελισάβετ δεν έχω πειστεί ότι αν εμβολιαστώ βοηθάω κάποιον εκτός από το σύστημα υγείας. Παρ’ όλα αυτά αισθάνομαι ότι θα αναγκαστώ και θα το κάνω εάν θέλω να ζήσω φυσιολογικά το επόμενο διάστημα. Φαίνεται ότι υπάρχει σαφής απαγόρευση στην ψυχαγωγία για τους ανεμβολίαστους».