Ελισάβετ Μουτάφη για το απίστευτο σκηνικό που έζησε: «Απειλούσαν να με κλειδώσουν στην…»

Ελισάβετ Μουτάφη για το απίστευτο σκηνικό που έζησε: «Απειλούσαν να με κλειδώσουν στην…»

Με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελισάβετ Μουτάφη περιέγραψε το απίστευτο σκηνικό που έζησε το απόγευμα της Δευτέρας 20 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός ενώ είχε βγάλει το σκυλί της βόλτα, όπως είπε, σε μία εκκλησία την απείλησαν και την εκβίασαν πως αν δεν το διώξει από τον προαύλιο χώρο θα την κλειδώσουν μέσα.

«Είχα μια συγκλονιστική εμπειρία και έχω μεγάλη ανάγκη να τη μοιραστώ μαζί σας. Έβγαλα το σκυλάκι μου, την Αγγελική, βόλτα και στην Αχαρνών, εκεί όπου είναι μια εκκλησία με ένα προαύλιο και έναν κήπο. Μπήκα με το σκυλί δεμένο κανονικά, νόμιμα, για να κάνω μια βόλτα. Με έδιωξαν από το προαύλιο της εκκλησίας. Είναι ιδιωτικός χώρος λένε.

Απ’έξω βέβαια έχει μια ταμπέλα, δεν ξέρω τι πουλάνε, είδη ευλάβειας λέει. Ο κόσμος μπορούσε να μπει στο προαύλιο, εγώ με το σκυλί απαγορευόταν. Είχε ένα δύο άτομα. Δεν είμαι και ειδικός αλλά φαντάστηκα ότι ένα προαύλιο εκκλησίας δεν μπορεί να είναι ιδιωτικός χώρος. Όταν τους το είπα με εκβίασαν και με απείλησαν ότι θα με κλειδώσουν μέσα», είπε η Ελισάβετ Μουτάφη.