Ελίνα Παπίλα: «Ήταν από κάτω κάθε μέρα 7 κάμερες και δεν καταλάβαινα και τι ήταν το τόσο ενδιαφέρον»

Ελίνα Παπίλα: «Ήταν από κάτω κάθε μέρα 7 κάμερες και δεν καταλάβαινα και τι ήταν το τόσο ενδιαφέρον»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου, βρέθηκε η Ελίνα Παπίλα.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγή, μεταξύ άλλων μίλησε για τα επαγγελματικά της αλλά και τα σχόλια που άκουσε κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής καριέρας της.

«Δεν δίνω συνεντεύξεις γιατί δεν έχω κάτι να πω. Έτσι όπως είναι τα πράγματα, ας βγαίνουμε όταν υπάρχει λόγος. Ειδικά επί περίοδο ΑΝΤ1 ήθελα να ησυχάσει όλο αυτό δεν μου άρεσε. Ήταν από κάτω κάθε μέρα 7 κάμερες και δεν καταλάβαινα και τι ήταν το τόσο ενδιαφέρον. Κατάφερα να το ησυχάσω πιστεύω. Προφανώς όταν έρχεται μία άγνωστη στην τηλεόραση να υπάρχουν συζητήσεις και αντιδράσεις για το πώς εμφανίζεται.

Προσπάθησα να το καθησυχάσω. Υπάρχει μία λεπτή γραμμή, αυτή της αγένειας. Όταν εμφανίστηκα στο Star μου είπαν κάποια άτομα «τι κάνεις εδώ, που έχεις 3 παιδιά πήγαινε να τα μεγαλώσεις». Είχα την καλή διάθεση να μάθω. Δεν στεναχωρήθηκα με όλα αυτά αλλά με εξαγρίωνε και νευρίαζα. Είχα μεγάλη εμπειρία στο ραδιόφωνο, δεν ήμουν άσχετη. Ήμουν στα media τόσα χρόνια και δεν ήταν εύκολα», είπε η Ελίνα Παπίλα.

«Με αυτά τα 2 project εμπειρίας, θα ήμουν εντελώς διαφορετική. Δεν θα ήμουν συγκαταβατική και όχι τόσο με «αγνές προθέσεις». Μου αναγνώρισα το λάθος ότι το δέχθηκα όλο αυτό, όλες τις τοξικές συμπεριφορές. Δεν ήταν καλή η εκπομπή στον ΑΝΤ1, ήταν πολύ λάθος το timing. Με την Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν διαφορετική σκαλέτα, είχε πιο πολύ well being. Δεν είναι η μόνη εκπομπή που δεν πήγε καλά. Δεν σημαίνει κάτι, δεν διαγράφεται η πορεία ενός ανθρώπου αν είχε μία κακή στιγμή ή κακή εκπομπή», είπε η Ελίνα Παπίλα.