Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Με την Ελένη δένουμε πολύ καλά μαζί σαν…»

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Με την Ελένη δένουμε πολύ καλά μαζί σαν...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», μίλησε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη και εξέφρασε την επιθυμία της να παραμείνει στην εκπομπή, καθώς η συνεργασία της με την παρουσιάστρια μετρά πλέον δέκα χρόνια.

«Εγώ δεν κάνω συμβόλαια, σε εμάς είναι ο λόγος μας συμβόλαιο. Η καρδιά μου έχει κάθε καλή πρόθεση να είμαι εδώ που είμαι και πιστεύω είναι αμοιβαίο. Δεν γνωρίζω όσα γράφονται για τις αλλαγές στην εκπομπή, σίγουρα αυτά τα γνωρίζει καλύτερα ο σταθμός και η Ελένη Μενεγάκη φυσικά», απάντησε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

«Ό,τι έχω μάθει επαγγελματικά, από την Ελένη Μενεγάκη το έχω μάθει. Έχω δουλέψει και με άλλες πολύ αξιόλογες κυρίες, αλλά ό,τι έχω μάθει επαγγελματικά, το χρωστάω στην Ελένη», πρόσθεσε η Ελιάνα για τη συνεργασία τους και συμπλήρωσε: «Είμαι χαρούμενη στην εκπομπή που είμαι και είμαι πολύ χαρούμενη στο πλευρό της Ελλάδας. Κουμπώνουμε καλά. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι μελλοντικό και σίγουρα όχι ατομικό».

Ενώ σχετικά με όσα γράφτηκαν για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Σάββα Πούμπουρα, απάντησε: «Δεν τα γνωρίζω γιατί είναι δικά τους ζητήματα αυτά επαγγελματικά, αλλά σε κάθε περίπτωση, αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι μαζί. Ο καθένας δίνει το δικό του κομμάτι και νομίζω το δίνει πολύ ωραία στην εκπομπή».

«Από μένα δεν θα δείτε κάποιου είδους αμφιβολία, είμαι επαγγελματικά ευτυχισμένη», κατέληξε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου