Ελεονώρα Μελέτη για την επέτειο με τον Θοδωρή Μαροσούλ: «Με αποδέχεται όπως είμαι»

Ελεονώρα Μελέτη για την επέτειο με τον Θοδωρή Μαροσούλ: «Με αποδέχεται όπως είμαι»

Ιδιαίτερη ημέρα είναι η 20η Μαϊου για την Ελεονώρα Μελέτη και τον Θοδωρή Μαροσούλη, καθώς γιορτάζουν την 6η επέτειο τους.

Μάλιστα, το ζευγάρι σαν σήμερα γνωρίστηκαν και από τότε ζουν την απόλυτη ευτυχία, η οποία ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της κορούλας τους Αλεξάνδρας.

Ενώ με αφορμή την επέτειο με τον Θοδωρή Μαροσούλη, η Ελεονώρα έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, στην οποία κοινοποίησε φωτογραφίες με τον άνδρα της ζωής της, που δεν έχουμε ξαναδεί.

«Πριν 6 χρόνια τέτοια μέρα ήταν Σάββατο! Κ ετοιμαζόμουν για έξοδο χωρίς να έχω φανταστεί ότι θα τον γνώριζα. Έχουν περάσει 6 χρόνια. Έξι χρόνια με χαρές, γέλια κ ευχάριστα γεγονότα αλλά κ δυσκολίες, εμπόδια κ προβλήματα . Ωστόσο κάθε μέρα που περνάει νιώθω ευγνωμοσύνη που τον γνώρισα. Όχι για τα αυτονόητα, αυτά είχαν ήδη τσεκαριστεί με το πράσινο φως ότι αξίζει η σχέση αυτή να δούμε που θα βγάλει, αλλά για όλα εκείνα τα μικρά καθημερινά σημαντικά.

Ο Θοδωρής έχει μεγαλώσει με ήθος, με αγάπη κ φροντίδα για τις γυναίκες, αυτό όμως που τον κάνει ξεχωριστό είναι η ανιδιοτέλεια του. Με αποδέχεται όπως είμαι, δεν με κρίνει, σέβεται τις ανάγκες μου, στηρίζει τις επιθυμίες μου, δεν παλεύει τα σκοτάδια μου κ μου δίνει την ελευθερία να είμαι ο απόλυτος ατελής εαυτός μου.

Με περίσσια αντοχή στην αέναη γκρίνια μου, μην έχοντας χάσει ποτέ τη ψυχραιμία του στις κρισιμότερες στιγμές, κάνοντας το πιο τέλειο «τριμάρισμα» στα πανιά μου σκηνοθετώντας τις πιο τέλειες εκπλήξεις, έξι χρόνια τώρα γι αυτά κ άλλα τόσα τον αγαπώ. Μα πάνω απ όλα γιατί είναι καλός καπετάνιος στο μέχρι τώρα κοινό μας ταξίδι. Δεν ξέρω τι μπορεί να φέρει η ζωη. Κανείς δεν ξέρει. Ο,τι κ να φέρει όμως δεν θα μετανιώσω ποτέ για όλα όσα είμαστε», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη για τον σύζυγο της.