Ελεονώρα Μελέτη: «Εμείς εδώ είμαστε μαζί σας ζωντανά και θέλω να εξηγήσω και τον λόγο»

Ελεονώρα Μελέτη: «Εμείς εδώ είμαστε μαζί σας ζωντανά και θέλω να εξηγήσω και τον λόγο»

24ωρη γενική απεργία έχουν οι δημοσιογράφοι σήμερα, Τετάρτη 15 Μαρτίου, με αποτέλεσμα όλες οι ενημερωτικές εκπομπές, όπως και τα δελτία ειδήσεων να είναι εκτός αέρα.

Ενώ κανονικά προβάλλονται οι περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές.

Μια από αυτές είναι και το «Mega Καλημέρα», με την Ελεονώρα Μελέτη να εξηγεί στην έναρξη της εκπομπής τον λόγο για τον οποίο βγήκαν κανονικά σήμερα στον αέρα.

«Καλημέρα σας, σήμερα Τετάρτη και μάλιστα εμείς είμαστε ζωντανά, παρά το γεγονός ότι θα έχετε παρατηρήσει από πολύ νωρίς το πρωί ότι δεν έχουν ξεκινήσει, διότι δεν θα προβληθούν λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων, οι ενημερωτικές εκπομπές. Εμείς εδώ είμαστε μαζί σας ζωντανά και θέλω να εξηγήσω και τον λόγο που είμαστε εδώ.

Όσοι βλέπετε που είμαστε μπροστά στο γυαλί σήμερα, δεν είμαστε μέλη της ΕΣΗΕΑ, με αποτέλεσμα να μην έχουμε δικαίωμα στην απεργία σήμερα. Παρόλα αυτά, όμως, ότι είμαστε εδώ στη θέση εργασίας μας, στο πόστο μας για να σας κρατήσουμε συντροφιά, δεν σημαίνει ότι δεν στηρίζουμε τον λόγο που γίνεται αυτή η απεργία.

Αυτό είναι αυτονόητο και ξεκάθαρο. Από την άλλη, όμως, οφείλαμε να είμαστε εδώ και είμαστε εδώ κοντά σας» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ενώ στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκαν οι Φλορίντα Πετρουτσέλι, Θανάσης Πάτρας και Γιώργος Κρικοριάν, ενώ λόγω της απεργίας της ΕΣΗΕ απουσίαζαν η Άννα Ζηρδέλη και ο Κώστας Τσουρός.