Ελένη Ράντου: «Με ρωτάει “η κόρη σας;” και μου λέει: “πόσο δυστυχισμένο πλάσμα θα είναι να έχει τέτοιους γονείς”»

Ελένη-Ράντου-250x250.png

Καλεσμένη στην εκπομπή των Rainbow Mermaids στο YouTube, βρέθηκε η Ελένη Ράντου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων περιέγραψε το σοκ που έπαθε όταν στο παρελθόν άκουσε ένα σχόλιο για την κόρη της.

«Μπορεί να είχα πολλά όρια, παρόλα αυτά δεν ένιωσα ποτέ ότι κάποιος τα ξεπερνάει. Πλην μιας φοράς, που ήμουν με την κόρη μου. Της ανοίγω την πόρτα για να μπει -ήταν μικρή η κόρη μου, 6-7 χρονών- περνάει μία κυρία και με ρωτάει: “Η κόρη σας;”, απαντάω “ναι” και μου λέει: “Πόσο δυστυχισμένο πλάσμα θα είναι να έχει τέτοιους γονείς”. Ήταν το παιδί μπροστά.

Έπαθα τέτοιο σοκ, που όπως έκλεισα την πόρτα, έκλεισα και το δάχτυλό μου μέσα. Μελάνιασε για δύο μήνες, σκεφτόμουν μήπως θα κοπεί κιόλας. Ήταν τόσο σοκαριστικό.

Προφανώς, πολύ επιπόλαια ήθελε να πει πόσο δύσκολα είναι να μεγαλώνει ένα παιδί με δύο “τέρατα”. Παρόλα αυτά ήταν τόσο πρόχειρος ο τρόπος που το είπε, που ήταν η μόνη φορά που αισθάνθηκα… Ποτέ δεν έχω νιώσει μία έλλειψη σεβασμού», είπε η Ελένη Ράντου.