Ελένη Μενεγάκη: «Σαν ψέμα μου φαίνεται που δεν ήμουν χθες στην εκπομπή» | Έτσι έγινε το ατύχημα στο μάτι

Ελένη Μενεγάκη: «Σαν ψέμα μου φαίνεται που δεν ήμουν χθες στην εκπομπή» | Έτσι έγινε το ατύχημα στο μάτι

Όπως έγινε γνωστό, η εκπομπή “Ελένη” την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, δεν βγήκε στον αέρα του Mega, καθώς η παρουσιάστρια είχε ένα ατύχημα στο μάτι λίγη ώρα πριν την έναρξη και χρειάστηκε να μεταφερθεί εκτάκτως στον γιατρό.

Ωστόσο, μια ημέρα μετά η Ελένη εμφανίστηκε κανονικά στην εκπομπή της, με την ίδια να αναφέρεται στην έναρξη στην μικρή περιπέτεια υγείας που είχε.

Μάλιστα, όπως είπε η παρουσιάστρια όλα έγιναν από μια ακίδα που μπήκε στο μάτι της κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ.

«Καλησπέρα σας. Σαν ψέμα μου φαίνεται που δεν ήμουν χθες στην εκπομπή. Σαν ψέμα ότι έγινε ό,τι έγινε χθες και σήμερα είμαι εδώ. Πόσο χαίρομαι που είμαι εδώ. Ήταν κάτι το οποίο μπορούσε να διορθωθεί. Θα λες τώρα τι της διόρθωσαν στο μάτι.

Ευτυχώς το ότι έφυγα γρήγορα από εδώ και ότι το κανάλι, όχι μου επέτρεψε, με παρότρυνε… Γιατί είχε να κάνει με το μάτι. Και με τα μάτια δεν παίζεις όταν κάτι έχει γαντζωθεί μέσα. Ευχαριστώ το μεγάλο μας κανάλι και τους συνεργάτες μου.

Να που συνέβη και αυτό. Και για αυτό δεν πρέπει να λέμε μεγάλες κουβέντες. Αφού έγινε και αυτό. Είναι αυτό που τα βλέπεις όλα σε ένα λεπτό και λες “αυτό ήταν”. Και ειδικά εμείς τα κορίτσια με τα μολύβια μέσα στα μάτια. Γιατί έτσι έγινε.

Να σου μπει ξαφνικά σαν ακίδα μες στο μάτι από τα μολύβια. Περαστικά. Όλα καλά συμβαίνουν και ατυχήματα. Δε μίλησα σε άνθρωπο. Με είδαν να φεύγω τρέχοντας. Είχα πάθει τέτοια ταραχή με το που έβγαλα φωτογραφία και είδα που ήταν αυτό γαντζωμένο μέσα στο μάτι μου» είπε η Ελένη Μενεγάκη.