Ελένη Μενεγάκη με αφορμή τις δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου: «Αν υπάρχει εκπομπή για κάποιον από εσάς…»

Ελένη Μενεγάκη με αφορμή τις δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου: «Αν υπάρχει εκπομπή για κάποιον από εσάς...»

Όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, σχετικά με τις προσωπικές του φιλοδοξίες στην τηλεόραση, σχολίασαν η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της.

Συγκεκριμένα μετά την προβολή σχετικού αποσπάσματος, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε αν θα άφηνε τους συνεργάτες της να κάνουν τη δική τους εκπομπή, όσο συμμετέχουν στη δική της.

«Πραγματικά, αυτό ισχύει για όλους. Αν το Mega, έχει για εσάς κάτι άλλο, που να είναι όμως η εκπομπή σας, όχι αυτό το πήγαινε εδώ, πήγαινε λίγο Σαββατοκύριακο, πήγαινε λίγο απόγευμα, πήγαινε λίγο βράδυ, όχι.

Αν υπάρχει εκπομπή για κάποιον από εσάς και αυτό ισχύει πάντα για τους συνεργάτες μου, δεν θέλω να τους κόβω την τύχη κανενός. Θέλω να το χαιρόμαστε και οι 2. Πρώτον, γιατί αν υπάρχει τέτοια πρόταση και δεν το κάνεις, δεν θα είσαι καλά. Τι να σε κάνω άμα δεν είσαι καλά; Εμείς καλά σε θέλουμε. Και σένα, και σένα, και σένα!

Τώρα αν μου λέγατε ότι σας έκαναν πρόταση να βγαίνετε λίγο πρωί, μετά υπάρχει μία άλλη εκπομπή και θέλετε να περάσετε κι από εκεί, θα σας έλεγα “τι γίνεται;”.

Αλλά όταν σου δίνουν μία δικιά σου εκπομπή, γιατί εγώ να πω να μην το κάνετε; Εδώ δεν λέγαμε όχι σε εκείνους που πήγαιναν σε άλλο κανάλι, εδώ στο ίδιο κανάλι; Σιγά. Αυτό να το ξέρετε! Δεν παίζει τέτοιο το πράγμα. Μακάρι να υπάρχει μια καλή τύχη. Εγώ θα σου κόψω τη φόρα;» είπε η Ελένη Μενεγάκη.