Ελένη Μενεγάκη για Mad VMA 2022: «Είδα την Παπαρίζου στα πλάνα και στενοχωρήθηκα, αισθανόμουν άβολα που το έβλεπα»

Ελένη Μενεγάκη για Mad VMA 2022: «Είδα την Παπαρίζου στα πλάνα και στενοχωρήθηκα, αισθανόμουν άβολα που το έβλεπα»

Όσα έγιναν στα Mad VMA 2022 την Τετάρτη 22 Ιουνίου, σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη και η παρέα της στην εκπομπή της στο Mega.

Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στον καβγά του Light με τον Snik που αμαύρωσε τη λαμπερή βραδιά.

«Σκεφτόμουν, να περιμένεις τόσο πολύ την επιτυχημένη βραδιά που γίνεται κάθε χρόνο, τη γιορτή της μουσικής… Τώρα να συμβαίνουν τέτοια σκηνικά, τα οποία είναι δυσάρεστα και γι’ αυτούς που είναι μέσα και γι’ αυτούς που είναι έξω.Δημιουργούν ωραία εικόνα όχι ωραία για τη βραδιά και είναι πολύ επικίνδυνα. Το παρακολούθησα σήμερα και λέω “δεν είναι δυνατόν!”. Και ξέρετε σε αυτές τις περιπτώσεις που είναι μέσα πάρα πολύς κόσμος, ξεκινώντας μία φασαρία, είναι εύκολο να δημιουργηθεί ένας πανικός και μετά άλλα προβλήματα.

Δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται. Εμείς δεν θα τα προβάλλουμε ευτυχώς αυτά που έγιναν, εννοώ σαν Mega, αλλά εύχομαι να φτάσει το μήνυμα ότι αυτές οι γιορτές δεν θα ανήκουν σε έναν ή δύο ή τέσσερις ανθρώπους. Ανήκουν σε όλους. Και μέσα σε αυτό βρίσκονται και πολλά νεαρά παιδιά. Γιατί να χαλάμε την εικόνα και τη βραδιά.

Άκουσα ότι η Παπαρίζου δεν πήρε καν το βραβείο της. Την είδα στα πλάνα και στενοχωρήθηκα. Αισθανόμουν άβολα που το έβλεπα. Για ποιο λόγο να συμβεί αυτό; Ας είναι αυτή η μοναδική φορά και πάρουμε ένα μάθημα και ας αγκαλιάσουμε αυτές τις στιγμές που της θέλουμε και ας αφήσουμε πίσω αυτά τα συμβάντα, που εύχομαι να μην τα ξαναδούμε μπροστά μας», είπε η Ελένη Μενεγάκη.