Ελένη Μενεγάκη για ηλεκτρονική απάτη και το δήθεν sms από τα ΕΛΤΑ: «Ήμουν από τους πρώτους που…»

Ελένη Μενεγάκη για ηλεκτρονική απάτη και το δήθεν sms από τα ΕΛΤΑ: «Ήμουν από τους πρώτους που...»

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της «Ελένη», αναφέρθηκε στο δήθεν sms που έλαβε από τα ΕΛΤΑ, το οποίο αποτελεί ηλεκτρονική απάτη.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια σε συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της, με αφορμή την κλοπή της Μαρίας Αναστασοπούλου, αποκάλυψε τι συνέβη στην ίδια πριν το Πάσχα.

«Με το θέμα των τραπεζών και των καρτών πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί πραγματικά δεν σταματάνε να βρίσκουν τρόπους, διάφοροι επιτήδειοι να μας παίρνουν χρήματα. Λίγο πριν κλείσουμε για Πάσχα, μου ήρθε ένα μήνυμα που έλεγε “έχετε να παραλάβετε ένα δέμα από τα ΕΛΤΑ”.

Ήμουν από τους πρώτους που το έπαθα. Το διάβασα και εκείνη την ώρα κομπλάρεις και λες ότι κάποιος από όλους μας θα έχει παραγγείλει κάτι. Έλεγε λοιπόν το μήνυμα “επειδή για να σας το κρατήσουμε πάνω από 2 ημέρες θα σας χρεώνουμε με ένα ποσό –που ακούγεται μικρό- τύπου 1,75 ευρώ. Αν πας στον αποστολέα, βλέπεις κάτι αλαμπουρνέζικα κι επίσης βλέπεις από κάτω 1000 ονόματα. Είναι πάρα πολύ εύκολο να την πατήσεις, ειδικά όταν βλέπεις μικρά ποσά», είπε η Ελένη Μενεγάκη.