Ελένη Καστάνη: «Έχασα μικρή του πατέρα μου, έδωσε μόνος του τέλος στη ζωή του»

Ελένη Καστάνη: «Έχασα μικρή του πατέρα μου, έδωσε μόνος του τέλος στη ζωή του»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και την Κατερίνα Καινούργιου, παραχώρησε η Ελένη Καστάνη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον Άρη Σερβετάλη, τον Παύλο Χαϊκάλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και για την κόντρα της με τη Σοφία Μουτίδου.

«Σέβομαι το ταλέντο του κυρίου Άρη Σερβετάλη, εγώ είμαι άλλης άποψης, αλλά εφόσον είχε ειδοποιήσει την επιχείρηση μπορούσε να γίνει μια αντικατάσταση γιατί υπάρχει ένας νόμος στο θέατρο που λέει “ουδείς αναντικατάστατος”» είπε η Ελένη Καστάνη για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση “Ρινόκερος”.

Ενώ όσον αφορά τον Παύλο Χαϊκάλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Ελένη Καστάνη είπε: «Με τον Παύλο Χαϊκάλη έχω παίξει πάρα πολλές φορές. Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του. Άλλο πράγμα είναι αυτό που δε του συγχώρησα εγώ, που ασχολήθηκε με την πολιτική. Τώρα αυτά όλα που λένε τα κορίτσια, δε ξέρω τι να πω… Εγώ με τον Παύλο είχε τέλεια συνεργασία, τι να λέω ψέματα; Δε μπορώ να πω και ψέματα. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη θεατρικά δεν έχω συνεργαστεί, μόνο τηλεοπτικά. Η συνεργασία μας ήταν τέλεια. Δε χωράει στο μυαλό μου ότι είναι στη φυλακή Δεν γνωρίζαμε όλοι. Δεν τα ήξερα. Αν συνέβαινε σε μένα θα αντιδρούσα, ακόμα και σε κάποιον άλλο συνάδελφο, και τα νέα παιδιά θα τα βοηθούσα, δεν το συζητώ. Τώρα τι θα έλεγα στον Πέτρο… Δε χωράει στο μυαλό μου ότι είναι μέσα στη φυλακή. Αυτός που θα μιλήσει είναι η δικαιοσύνη. Με στεναχωρούν όλα αυτά πάρα πολύ. Δε θα σταθώ σε αυτά που έγιναν, θα δώσω μια ευχή στα νέα παιδιά, όταν αποκτήσουν εξουσία να μην κάνουν τα ίδια λάθη».

Μάλιστα, η Ελένη Καστάνη αναφέρθηκε και στην δημόσια καταγγελία που είχε κάνει σε βάρος της η Σοφία Μουτίδου, τονίζοντας τον λόγο που δεν κινήθηκε νομικά.

«Σε αυτό που έγινε με τη Σοφία Μουτίδου νομίζω ότι αντέδρασα με τον σωστό τρόπο. Κάποιοι μου λέγανε να πάω σε δικηγόρους, δικαστήρια… Η απάντηση η δική μου ήταν ότι στα δικαστήρια και τους δικηγόρους τρέχουν αυτοί που έχουν κάνει κάτι. Αν δεν έχεις κάνει κάτι και είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου, αφήνεις τον χρόνο να έρθει και να αποδείξει αν είσαι ψεύτικος ή αληθινός. Ο χρόνος νομίζω απέδειξε. Δεν έχω να πω κάτι άλλο» είπε η Ελένη Καστάνη.