Ελένη Γερασιμίδου: “Φιλιέται, ξεβρακώνεται, μια χαρά. Κατά τα άλλα λέει ότι βγάζει λεφτά από επιχείρηση που έχει”

Ελένη Γερασιμίδου: "Φιλιέται, ξεβρακώνεται, μια χαρά. Κατά τα άλλα λέει ότι βγάζει λεφτά από επιχείρηση που έχει"

Χείμαρρος ήταν η Ελένη Γερασιμίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποχώρησή της από τη σειρά που ετοιμάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ «κάρφωσε» την Ιωάννα Τούνη.

«Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα και θα το πω και ας προκαλέσω, δεν έχω διάθεση να διαφημίσω κανέναν. Εγωιστικό; Όμως έτσι είναι! Διότι έχει πάρα πολύ καιρό που συνέβη αυτή η προσβολή και τώρα βγήκε με το που άρχισαν τα γυρίσματα, ότι εγώ αποχώρησα επεισοδιακά. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω αποχωρήσει επεισοδιακά, ούτε με έχουν απολύσει. Όπως ξέρετε, δεν είχα πει τίποτα πουθενά. Και τώρα λέω αυτό, εύχομαι καλή επιτυχία, είναι πάρα πολύ ωραία τα πράγματα», είπε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου σχετικά με τη σειρά που θα πρωταγωνιστούσε.

Μάλιστα, η ηθοποιός σχολίασε στη συνέχεια τα τηλεοπτικά προγράμματα, ενώ έριξε τα βέλη της στην Ιωάννα Τούνη.

«Βλέπω πολύ τηλεόραση, αλλά δεν βλέπω όλα αυτά τα εκμαυλιστικά, τα ριάλιτι. Μαθαίνω όμως ποιοι παίζουν εκεί. Κάθε πρωί διαβάζω και από ένα όνομα. Τι είναι αυτό, τι έκανε, πήγε διακοπές… Ο κόσμος καίγεται, να μη συνεχίζω την παροιμία.

Βλέπω μια κυρία, έχουν εκφραστεί κι άλλοι για εκείνη πιο σκληρά. Έχω εκφραστεί και εγώ. Μας έχει βγάλει όλους τεμπέληδες, ότι θέλουμε τα επιδόματα, ξέρει πόσα χρήματα είναι; Δεν χρειάζεται να πω το όνομά της, διαφημίζεται μόνη της.

Πάει βγάζει φωτογραφίες, φιλιέται, ξεβρακώνεται, μια χαρά. Κατά τα άλλα λέει ότι βγάζει λεφτά από επιχείρηση που έχει. Το πιστεύω. Χαλάλι της τα λεφτά που βγάζει. Αλλά έχει ζήσει με 534 ευρώ; Ναι μιλάω για την Ιωάννα Τούνη. Εγώ μέχρι να αρχίσω να βγάζω λεφτά από αυτή τη δουλειά, έχω καθαρίσει και σκάλες και σπίτια. Δεν θα μας πει η Τούνη για δουλειά» είπε η Ελένη Γερασιμίδου.