Ελένη Φιλίνη για τον θάνατο του πατέρα της: «Δεν πρόλαβα να του πω όσα θα ήθελα»

Ελένη Φιλίνη για τον θάνατο του πατέρα της: «Δεν πρόλαβα να του πω όσα θα ήθελα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στη μία», βρέθηκε η Ελένη Φιλίνη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς διατηρείται μέχρι και σήμερα πανέμορφη και αρκετά νέα αλλά και για τον πατέρα της.

«Δεν στερήθηκα ποτέ για την ομορφιά, είμαι από τη φύση μου που δεν είμαι άνθρωπος της κρεπάλης. Έχω σταματήσει μόνο το κάπνισμα εδώ και 20 χρόνια. Το έξω ξενύχτι δεν μου αρέσει καθόλου. Στο σπίτι μπορώ να βλέπω ταινίες, να διαβάζω, με παρέα σε σπίτι ναι. Ακόμα και όταν δουλεύω και τραγουδάω, επιλέγω χώρους που τελειώνουμε νωρίς. Θα κοιμηθώ γύρω στις 4 το πρωί και θα ξυπνήσω στις 10. Δεν είμαι άνθρωπος του ύπνου», είπε η Ελένη Φιλίνη και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω αν μπορώ να μη δουλέψω γιατί δουλεύω από τα 15 μου. Μου έλειπε το κούρνιασμα του πατέρα μου γιατί έφυγε εξωτερικό. Όταν δεν έχεις σαν πρότυπο τον μπαμπά σε παιδική και εφηβική ηλικία, είναι διαφορετικά όλα. Η μαμά μου ήταν μαμά και μπαμπάς μαζί όλα τα χρόνια. Την είχα πάντα μαζί μου, φύλακα άγγελο. Δεν υπάρχει μέρα που να μην την σκεφτώ. Είμαι πολύ δεμένη με τις ρίζες μου. Πήγα ένα χρόνο στον μπαμπά μου πριν τον χάσω αλλά δεν πρόλαβα πολλά να δω που ήθελα. Δεν μπόρεσα να του πω όλα αυτά αλλά το ένιωθε γιατί του είχα αδυναμία».