Ελένη Χατζίδου για τον Χάρη Κωστόπουλο: «Δεν γνώριζα ότι παλεύει με το θεριό, μου είχε δώσει ένα καταπληκτικό τραγούδι»

Ελένη Χατζίδου για τον Χάρη Κωστόπουλο: «Δεν γνώριζα ότι παλεύει με το θεριό, μου είχε δώσει ένα καταπληκτικό τραγούδι»

Όπως έγινε γνωστό, την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών, άφησε ο Χάρης Κωστόπουλος, τα ξημερώματα του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου.

Ενώ και η Ελένη Χατζίδου που είχε συνεργαστεί με τον τραγουδιστή και της έγραψε το τραγούδι “Δε θα σε περιμένω”, τόνισε πως δεν γνώριζε πως πάλευα με την ανίατη ασθένεια.

«Μια είδηση που μας σόκαρε όλους. Εγώ προσωπικά δεν γνώριζα ότι παλεύει με το θεριό. Είχαμε συνεργαστεί, μου είχε δώσει ένα καταπληκτικό τραγούδι. Θα σας πω την ιστορία, πως το έγραψε, πως βρεθήκαμε πόσο ανοιχτοχέρης ήταν. Το τραγούδι που μου έγραψε ήταν το “Δεν θα σε περιμένω”. Το έγραψε μέσα από τη ψυχή του. Σκεφτόμουν να τον πάρω τηλέφωνο απευθείας μετά την επιτυχία του “Χειρότερα”.

Ήταν ο άνθρωπος που πίστευα ότι θα ήταν αυτός που θα μου γράψει το επόμενο σουξέ μου. Το λέω με το χέρι στην καρδιά. Το μεγαλύτερο μέρος της δισκογραφίας του την τραγουδάω στο πρόγραμμά μου και όταν τον πήρα τηλέφωνο και του είπα να βρεθούμε και τι ζητάω η πρώτη του κουβέντα ήταν “ναι”. Έγραψε κάτι για μένα», είπε η Ελένη Χατζίδου.