Ελένη Χατζίδου για Ετεοκλή Παύλου: «Όταν είδαν ότι είμαι με έναν άνθρωπο που έχει αυτού του είδους την αναπηρία, με ρωτούσαν…»

Ελένη Χατζίδου για Ετεοκλή Παύλου: «Όταν είδαν ότι είμαι με έναν άνθρωπο που έχει αυτού του είδους την αναπηρία, με ρωτούσαν...»

Η Δήμητρα Παπαδήμα σε συνέντευξη της στο e-daily, αποκάλυψε πως η ερώτηση που έχει σιχαθεί να απαντάει, έχει να κάνει με την ομορφιά και είναι η εξής:

«Εσείς κυρία Παπαδήμα που είστε τόσο όμορφη, γιατί μείνατε με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου τόσα χρόνια που είναι σαν τον… Κουασιμόδο;».

Μάλιστα, το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@star» και μετά την προβολή του, η Ελένη Χατζίδου πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στις ερωτήσεις που δεχόταν στην αρχή της γνωριμίας της με τον Ετεοκλή Παύλου.

«Με το που γνώρισα τον Ετεοκλή, είδαν ότι είμαι με έναν άνθρωπο που έχει αυτού του είδους την αναπηρία, με ρωτούσαν “εσύ γιατί είσαι με αυτόν;”. Το διανοείστε; Ότι τι; Και μετά που είδαν πώς ήμασταν και τον χαρακτήρα του και όλα, έλεγαν “που θα βρούμε κι εμείς έναν σαν τον Ετεοκλή;”.

Με τα μυαλά που έχεις, δεν θα βρεις ποτέ. Οι φίλες μου από το κοντινό περιβάλλον είχαν πιο πολύ την περιέργεια για το πώς είναι η σχέση και το πώς είναι ο Ετεοκλής στο σπίτι. Υπήρχαν άνθρωποι που μου είπαν ότι θα μπορούσα να είμαι με έναν εφοπλιστή…» αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου.