Δήμητρα Παπαδήμα: «Δεν έχω κοιμηθεί ποτέ στο ίδιο κρεβάτι με άντρα, αυτά που χρειάζονται και μετά χώρια»

Δήμητρα Παπαδήμα: «Δεν έχω κοιμηθεί ποτέ στο ίδιο κρεβάτι με άντρα, αυτά που χρειάζονται και μετά χώρια»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με τον Κώστα Τσουρό, βρέθηκε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση με τον σύζυγό της, Γιάννη Μποσταντζόγλου ενώ εξήγησε τους λόγους που δεν έχει κοιμηθεί ποτέ μαζί του!

«Δεν έχω κοιμηθεί με άνθρωπο στο ίδιο κρεβάτι ποτέ. Ούτε με το παιδί μου δεν μπορώ να κοιμηθώ. Ούτε με άντρα έχω κοιμηθεί ποτέ στο ίδιο κρεβάτι. Δεν μπορώ, θέλω να έχω την ανεξαρτησία μου! Και γιατί να κοιμόμαστε μαζί; Δεν κατάλαβα; Καλύτερα έτσι! Αυτά που χρειάζονται και μετά χώρια! Αυτό κρατάει και τη σχέση σε μια εγρήγορση.

Γιατί άμα μένεις μαζί και κοιμάσαι μετά μαζί, το παραμύθι τελείωσε και απομυθοποιείς τον άλλον. Δεν είναι μόνο το ροχαλητό, γενικότερα ρε παιδί μου! Στρίβει, γυρνάει, δεν χωράει πουθενά, τραβάει τα παπλώματα και τα λοιπά. Γενικότερα, δεν θέλω! Εγώ θέλω να είμαι μόνη μου! Να διαβάζω τα βιβλία μου, να ακούω τη μουσική μου, να ξαναδιαβάζω και να κλαίω όποτε θέλω» ανέφερε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Παράλληλα, η Δήμητρα Παπαδήμα πρόσθεσε: «Έχω που έχω τη μοναξιά μου, έχω τη μοναξιά του παιδιού μου που σέρνω, γιατί ο καθένας μόνος του πηγαίνει σε αυτό το μονοπάτι, έχω τη μοναξιά και του Γιάννη. Λοιπόν, πρέπει λίγο να υπάρχει και αποσυμπίεση γιατί χρειάζεται».