Έλενα Παπαρίζου: «Το sexyness δεν έχει σχέση με αυτό που φοράς, βγαίνει από μέσα σου»

Έλενα Παπαρίζου: «Το sexyness δεν έχει σχέση με αυτό που φοράς, βγαίνει από μέσα σου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων δήλωσε πως βιώνει μία δημιουργική περίοδο, καθώς ετοιμάζει την περιοδεία της, η οποία ξεκινάει στις 14 Μαΐου από τα Τρίκαλα.

Μάλιστα, η Έλενα Παπαρίζου τον Ιούλιο θα βρεθεί σε φεστιβάλ της Σουηδίας μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη ως Antique.

«Όταν ξεκίνησα, 17 ετών, ήμουν πολύ γαντζωμένη σε άτομα που είχαν πείρα και εμπειρία για να μάθω. Γιατί δεν σημαίνει ότι όλα τα παθήματα του άλλου είναι τα μαθήματα τα δικά μου. Είχα χρόνο να μάθω άλλα πράγματα στην πορεία. Για παράδειγμα, δεν είχαμε το cyber bullying τότε. Σήμερα είναι κάτι που ζούμε πολύ έντονα», είπε η τραγουδίστρια.

Ενώ αποκάλυψε πως το sexyness είναι κάτι που πηγάζει από μέσα μας: «Το sexyness δεν βγαίνει με αυτό που φοράς, αλλά αυτό που είναι μέσα σου και βγαίνει. Δεν έχει ηλικία. Σίγουρα όταν είσαι παιδί δεν υπάρχει αυτό, υπάρχει η γοητεία όταν είσαι παιδί».

«Πάντα ακούω συμβουλές. Δεν μου αρέσει οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες μου να μου χαϊδεύουν τα αυτιά. Ίσως να μη σκέφτομαι μπροστά και να θέλω να με βάλεις σε άλλο δρόμο. Πρέπει να τολμάμε, αλλά να ζητάμε και τη βοήθεια. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα και να λέμε ευχαριστώ», είπε η Έλενα.

«Όταν κάποιος μεγάλος σταρ δεν ήταν καλά στο Χόλιγουντ το έλεγε. Έλεγα, μα πως είναι δυνατόν τόσο άνετα να μιλάνε γι’ αυτό; Δεν είναι κακό ο κόσμος ταυτίζεται με τους πιο γνωστούς ανθρώπους. Και οι Έλληνες έχουν μιλήσει και για άλλα πράγματα, το εκτιμάμε και το σεβόμαστε! Σαν Έλληνες είμαστε οι δακτυλοδεικτούμενοι. Δες, στην αρχή του Covid κανείς δεν έπρεπε να κολλήσει, γιατί λέγαμε «α, αυτός ή αυτή κόλλησε!». Τώρα λέμε ότι το πιο φυσιολογικό είναι να κολλήσουμε όλοι…», συμπλήρωσε η η Έλενα Παπαρίζου.