Έλενα Παπαρίζου για καβγά Light – Snik στα MAD VMA 22: «Δεν τα έχει ανάγκη αυτά η κοινωνία μας»

Έλενα Παπαρίζου για καβγά Light – Snik στα MAD VMA 22: «Δεν τα έχει ανάγκη αυτά η κοινωνία μας»

Την πρώτη της ανάρτηση για τον καβγά LightSnik στα MAD VMA 22, έκανε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, η Έλενα Παπαρίζου.

Να θυμίσουμε ότι ξέσπασε ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα στον Light και στον Snik την ώρα που η Έλενα βραβευόταν από την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Όμως αυτή η βράβευση δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, καθώς η Έλενα Παπαρίζου ήταν πολύ κοντά στον μεγάλο καυγά και χρειάστηκε να την φυγαδεύσουν για να αποφύγει όπως είπε τα χειρότερα.

Συγκεκριμένα η δημοφιλής ερμηνεύτρια δεν ολοκλήρωσε το act της καθώς προτίμησε να αποχωρήσει από τα σκληρά συμβάντα που έλαβαν τόπο το βράδυ της Τετάρτης 22 Ιουνίου, στα MAD VMA 2022.

«Η μουσική υπάρχει στη ζωή μας για να μας ενώνει. Για να περνάμε καλά. Χθες ζήσαμε κάτι άλλο κάτι διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει…

Λυπάμαι βαθύτατα από το 2022 υπάρχει πόλεμος, πεθαίνει κόσμος τα νοσοκομεία είναι γεμάτα μεγάλους και παιδιά με σοβαρά νοσήματα. Αυτά με θλίβουν. Αυτά είναι σοβαρά προβλήματα. Όχι αυτό που έγινε χθες μπροστά στα μάτια μας μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών και κυρίως παιδιών.

Το λιγότερο που οφείλουμε να κάνουμε ήταν απομακρυνθούμε από το σημείο της έντασης για να γλιτώσουμε τα χειρότερα.

Όχι στη βία όχι στο μίσος. Δεν τα έχει ανάγκη αυτά η κοινωνία μας» έγραφε η Έλενα Παπαρίζου στην ανάρτησή της.