Έλενα Ασημακοπούλου: «Κοκάλωσα, όταν μου ζήτησε το κινητό μου»

Έλενα Ασημακοπούλου: «Κοκάλωσα, όταν μου ζήτησε το κινητό μου»

Η Έλενα Ασημακοπούλου επέστρεψε μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές στο κατάστημα υποδημάτων όπου διατηρεί.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας που είναι ιδιαιτέρα ενεργή στα social media, θέλησε να διηγηθεί στους followers της στο Instagram ένα αναπάντεχο γεγονός που την σόκαρε.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η Έλενα Ασημακοπούλου παραλίγο θα έπεφτε θύμα ηλεκτρονικής απάτης αφού μία άγνωστη γυναίκα, επικαλούμενη ότι θέλει να κάνει ένα δώρο από το κατάστημα σε συγγενικό της πρόσωπο της ζήτησε τον προσωπικό λογαριασμό τραπέζης, τον αριθμό του κινητού της κι άλλα προσωπικά της στοιχεία.

«Είμαι εδώ στο μαγαζί από το πρωί, κάνω τις δουλειές μου, ετοιμάζουμε τα πακέτα σας και χτυπάει ασταμάτητα το τηλεφωνικό κέντρο. Πριν από λίγο, χτυπάει το τηλέφωνο, είναι μία κυρία πολύ βιαστική από ένα φαρμακείο η οποία ήθελε να κάνει μία κατάθεση κι επέμενε να θέλει το iban του τραπεζικού λογαριασμού, το κινητό μου τηλέφωνο και πολλά προσωπικά δεδομένα.

Στο κινητό τηλέφωνο, όμως, επέμενε ότι θα μου έρθει μία επιβεβαίωση για τη μεταφορά των χρημάτων που θα έκανε και θα έπρεπε εγώ να το πατήσω, να κάνω αποδοχή και όλα τα συναφή. Όπως καταλαβαίνετε, το μυρίστηκα ευτυχώς. Θα μπορούσα με όλη αυτή τη βιασύνη να το περάσω πιο ανάλαφρα. Όταν μου ζήτησε το κινητό μου τηλέφωνο, κοκάλωσα.

Είπα ότι κάτι δεν πάει καλά. Μην σας τα πολυλογώ, μου έκλεισε το τηλέφωνο γιατί αρνήθηκα να της δώσω τον αριθμό μου. Γι’ αυτό παιδάκια μου προσοχή! Όλα αυτά τα μηνύματα που μας στέλνουν στα κινητά, που μας προτρέπουν να πατήσουμε τον σύνδεσμο, αγνοείστε τα!» είπε η Έλενα Ασημακοπούλου.