Δύσκολες ώρες βιώνει η Έλενα Ασημακοπούλου, καθώς πριν από μερικά 24ωρα αναγκάστηκε να εκκενώσει το σπίτι της στον Άγιο Στέφανο για να προστατευθεί από την φωτιά.
Μάλιστα, ανάμεσα σε εκείνους που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την οικεία τους και μετά από προτροπή του συζύγου της Μπρούνο Τσιρίλο, η ηθοποιός μαζί με την κόρη της μάζεψαν τα πράγματα τους και έφυγαν από το σπίτι τους.
Ενώ το απόγευμα του Σαββάτου 7 Αυγούστου η Έλενα Ασημακοπούλου, θέλησε να ευχαριστήσει τους followers της για την στήριξη που της έδειξαν αλλά και να τους ενημερώσει πως τόσο η ίδια, όσο και η οικογένεια της είναι καλά.
«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και τη στήριξη σας 4 μέρες τώρα. Αυτό που ζήσαμε ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης. Δεν έχω καταφέρει να γυρίσω σπίτι μας ακόμα.. δεν έχουμε νερό και η κατάσταση είναι αποπνικτική.
Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για όλους τους ανθρώπους, πυροσβέστες και εθελοντές που κατάφεραν και σταμάτησαν την φωτιά λίγο πριν τον οικισμό μας. Λυπάμαι απεριόριστα για όλους όσους έχασαν τις περιουσίες τους τόσο άδικα.
Εύχομαι και ελπίζω ότι θα υπάρξει τιμωρία σε αυτούς που προκάλεσαν τόσο πόνο και καταστροφή», έγραψε η Έλενα Ασημακοπούλου στο post της.














