Ελευθερία Ρήγου για την Ελευθερία Βιδάκη: «Στεναχωριέμαι όταν τη σκέφτομαι, τα είχε όλα»

Ελευθερία Ρήγου για την Ελευθερία Βιδάκη: «Στεναχωριέμαι όταν τη σκέφτομαι, τα είχε όλα»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας” και τον Χρήστο Λυσσέα, παραχώρησε η Ελευθερία Ρήγου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της, τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και την Ελευθερία Βιδάκη.

«Ο έρωτας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είμαι ερωτευμένη και είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτό… Για τον γάμο νιώθω ουδέτερα πια. Σαν μαμά επιτρέπω πολλά πράγματα. Θέλω να έχω καλή σχέση με το παιδί μου και να είναι ευτυχισμένο. Είναι αρκετά αυστηρός μαζί μου ως κριτής. Είναι δάσκαλός μου» ανέφερε η Ελευθερία Ρήγου για την προσωπική της ζωή και συνέχισε: «Έχω αποδεχθεί τον εαυτό μου όπως είναι και μου αρέσει».

Στη συνέχεια, η Ελευθερία Ρήγου μίλησε και για τον Πέτρο Φιλιππίδη λέγοντας: «Παλιότερα, όταν δεν είχα δουλειά τηλεφωνούσα πάντα στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον ρώταγα αν υπάρχει κάποιος ρόλος για μένα. Μου έλεγε πάντα ότι πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω, να βρω τον δρόμο μου, αυτή ήταν η σχέση μου με τον Πέτρο. Σήμερα, δεν έχουμε μιλήσει. Κάποια πράγματα όμως που έχουν ακουστεί, με έχουν σοκάρει»

«Όταν άρχισα να φέρομαι άσχημα στους γύρω μου, να κλείνομαι στο σπίτι μου, άρχισα να καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά. Ζήτησα βοήθεια από ειδικό» είπε σε άλλο σημείο για την περίοδο που αποφάσισε ότι πρέπει να απευθυνθεί σε κάποιον ειδικό για την κατάθλιψη που αντιμετώπιζε.

Τέλος, η Ελευθερία Ρήγου μίλησε και για την ηθοποιό Ελευθερία Βιδάκη που αποφάσισε να δώσει εντελώς ξαφνικά τέλος στη ζωή της.

«Στεναχωριέμαι πάρα πολύ όταν σκέφτομαι την Ελευθερία Βιδάκη. Είναι μια κοπέλα που τα είχε όλα. Ομορφιά, ταλέντο, μυαλό… Δυστυχώς τα ψυχικά νοσήματα και η κατάθλιψη… Πρέπει να ζητάμε βοήθεια» είπε η Ελευθερία Ρήγου.