Ελευθερία Ελευθερίου για τον Μάριο Πρίαμο και τις σχέσεις τους σήμερα: «Δεν το εύχομαι σε καμία γυναίκα»

Ελευθερία Ελευθερίου για τον Μάριο Πρίαμο και τις σχέσεις τους σήμερα: «Δεν το εύχομαι σε καμία γυναίκα»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπή «Ι Love Σου Κου», παραχώρησε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την συμμετοχή της στην Eurovision πριν 12 χρόνια, το Survivor, για την διακοπή της συνεργασίας της με τον Τριαντάφυλλο, ενώ αποκάλυψε ποιες είναι οι σχέσεις της σήμερα με τον Μάριο Πρίαμο.

«Η Eurovision δεν ήταν μία εύκολη περίοδος για εμένα. Είχα ζοριστεί πολύ. Ήταν το ξεκίνημά μου. Ήμουν ένα φρέσκο, νέο κορίτσι που δεν είχα να χάσω κάτι. Θυμάμαι τότε είχαμε βρεθεί στην Eurovision με 0 budget. Έκανα πολλά έξοδα από το δικό μου πορτοφόλι. Θα ξανακάνω την Eurovision όταν θα είμαι έτοιμη να ανταπεξέλθω στις ανάγκες του διαγωνισμού», ανέφερε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Ενώ σχετικά με το Survivor και τον Μάριο Πρίαμο, η πρώην παίκτρια reality αποκάλυψε: «Παρακολουθώ όταν προλαβαίνω το Survivor… Με τα παιδιά που ήμασταν στο all star υπάρχει μια επικοινωνία. Με τον Μάριο Πρίαμο δεν έχω καμία επικοινωνία και δεν το εύχομαι και σε καμία γυναίκα».

Όσο για το τέλος της συνεργασίας της με τον Τριαντάφυλλο, η Ελευθερία Ελευθερίου είπε: «Δε θέλω να αναφερθώ στο συγκεκριμένο θέμα. Ό,τι έγινε, έγινε και προχωράμε παρακάτω. Δεν έχουμε μιλήσει από τότε, αλλά θα μιλήσουμε κάποια στιγμή. Καλή καρδιά».