Ο Θάνος Καλλίρης αποκάλυψε το τραγούδι που είχε στείλει στην Eurovision: «Δεν το διάλεξαν»

Θάνος-Καλλίρης-250x250.png

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», βρέθηκε ο Θάνος Καλλίρης.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πριν από 20 περίπου χρόνια επιχείρησε να εκπροσωπήσει ξανά την Ελλάδα στην Eurovision, ωστόσο η ΕΡΤ δεν διάλεξε το τραγούδι του.

«Πολύ παλιά, νομίζω το 2003, έστειλα μια κασετούλα ή CD στην ΕΡΤ χωρίς να ξέρω καν αν θα την πάρουν. Ακόμα γινόταν επιλογή, δεν ήταν με ανάθεση ο διαγωνισμός, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα. Πάντως δεν το διάλεξαν το τραγούδι μου, ένα κομμάτι που δεν θυμάμαι καν τον τίτλο αυτή τη στιγμή.

Το έστειλα αλλά από τότε θεώρησα ότι θα είναι λάθος να ξαναπροσπαθήσω στην Eurovision. Αν μου ερχόταν μια έμπνευση να ξαναγράψω για κάποιον άλλον, ίσως. Νομίζω όμως πως η Eurovision είναι αυτό ακριβώς που γίνεται τώρα. Να γίνονται αναθέσεις, να βλέπουμε νέα ταλέντα, καινούργιες μουσικές και καινούργια πνεύματα να μπαίνουν μέσα και να μας πηγαίνουν λίγο μπροστά.

Εκείνο το τραγούδι, που δεν το επέλεξαν, το είχα γράψει καθαρά για την Eurovision και δεν το κυκλοφόρησα ποτέ. Είναι με αγγλικό τίτλο, μπαλάντα ήταν και λεγόταν “Anything for love”», είπε ο Θάνος Καλλίρης.