Ειρήνη Κολλιδά: «Το Survivor μου έχει αφήσει υπολείμματα και σωματικά και ψυχολογικά»

Ειρήνη Κολλιδά: «Το Survivor μου έχει αφήσει υπολείμματα και σωματικά και ψυχολογικά»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», παραχώρησε η Ειρήνη Κολλιδά λίγο πριν την έναρξη του Survivor All Star.

Η γυμνάστρια που ήταν μία από τις καλύτερες παίκτριες στον πρώτο κύκλο του reality επιβίωσης, μεταξύ άλλων μίλησε για τους τραυματισμούς που υπέστη στο Survivor, που καθιστούν αδύνατη την επιστροφή της στο παιχνίδι.

«Δεν φτάσαμε ποτέ στα δικαστήρια με την Acun Medya για τον τραυματισμό μου. Μου έχει αφήσει υπολείμματα και σωματικά και ψυχολογικά. Έχω τρία πλευρά που έχουν σπάσει και ακόμα με ενοχλούν, σε ασκήσεις, βάρη, κοιλιακούς κατευθείαν παθαίνω κράμπες και πονάω και έχω και 3 κήλες στον αυχένα που δεν με αφήνουν να τρέξω και να κάνω τη ζωή που είχα πριν από το ατύχημα.

Δεν θα μπορούσα να το κάνω εύκολα το Survivor All Star. Κλίνω ότι το σώμα και η ψυχή μου δεν μπορεί. Aν μου έδιναν έναν σεβαστό ποσό ίσως να το σκεφτόμουνα γιατί είμαι μανούλα και θέλω το καλύτερο για το παιδί μου. Υπάρχουν και αυτοί οι τύποι που θα πάνε μόνο για τη δημοσιότητα» αποκάλυψε η Ειρήνη Κολλιδά.