Έγκυος Ελληνίδα τραγουδίστρια μετά από δύο αναγκαστικές διακοπές κύησης

Έγκυος Ελληνίδα τραγουδίστρια μετά από δύο αναγκαστικές διακοπές κύησης

Μετά από δύο αναγκαστικές διακοπές κύησης η Ζώη Παπαδόπουλου θα γίνει μητέρα.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση εξηγώντας μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο ότι όλα τα ζευγάρια που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδάκι να έχουν πίστη και δύναμη.

Η ανάρτηση της Ζωής Παπαδοπούλου

«Το θαύμα έγινε! Εκεί που δεν το περιμέναμε… Νιώθουμε τεράστια ευγνωμοσύνη και χαρά!!! Κι αν έχω κάτι να πω σε όλα τα ζευγάρια που προσπαθούν, είναι ότι η αγάπη και το δέσιμο τους είναι αυτό που θα τους απελευθερώσει από το άγχος για τον ερχομό ενός παιδιού… Γιατί η πίεση που ασκείται με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο από παντού είναι μεγάλη… Ακούστε μόνο εσάς, προσευχηθείτε αν θέλετε, και οραματιστείτε τη ζωή σας είτε με ή χωρίς ένα παιδί..Είτε έρθει είτε όχι η σχέση των ανθρώπων που συναντιούνται και αγαπιούνται είναι ιερή!

Και ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που τι να κάνουμε τραβάνε το μεγαλύτερο ζόρι, η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο, είναι ένας αριθμός και μη μασάτε όταν ακούτε, “δεν έχεις χρόνο βιάσου”, “μόνο με εξωσωματική θα τα καταφέρεις και αν..”, “αν μείνεις έγκυος πως θα τα καταφέρεις με τη δουλειά σου, με τα οικονομικά, με, με ,με”… Οι γυναίκες είμαστε υπερφυσικά όντα, και μπορούμε να κάνουμε θαύματα πάντα..!!!

Να το πιστέψουμε αυτό ακόμη κι αν όλα φαντάζουν δύσκολα και θολά..» έγραψε η Ζωή Παπαδοπούλου στην ανάρτησή της.