Έφη Πίκουλα: «Μπορεί να αλλάξω το επίθετό μου σε Βουγιουκλάκη! Στην προσωπική μου ζωή έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου»

Έφη-Πίκουλα-250x250.png

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό”, παραχώρησε η Έφη Πίκουλα.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, στην επιθυμία της να αλλάξει το επίθετό της σε “Βουγιουκλάκη”, αλλά και στην προσωπική της ζωή.

«Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είναι ένα πολύ καλό παιδί που έχει περάσει πολλά. Του εύχομαι να είναι πάντα ευτυχισμένος. Δεν έχουμε επικοινωνία, αλλά δεν πειράζει. Του εύχομαι να είναι ευτυχισμένος, να βρει τη γαλήνη και τη συναισθηματική αγκαλιά που χρειάζεται. Συγκινήθηκα όταν είδα τις εικόνες από τον γάμο του, γιατί ξέρω τι έχει περάσει. Ένιωσα ευτυχία ότι αυτό το παιδί βρήκε μια κοπέλα να ακουμπήσει, γιατί έχει ανάγκη έναν άνθρωπο να του σταθεί δίπλα του», ανέφερε η Έφη Πίκουλα.

Όσο για την τηλεόραση, η Έφη Πίκουλα είπε: «Δεν μου λείπε καθόλου η τηλεόραση. Αν ήταν κάποιος δραματικός ρόλος θα ήθελα να τον παίξω, γιατί έχει πολύ ωραίες δραματικές σειρές η τηλεόραση. Κωμωδία έχω κάνει πάρα πολύ. Θα πρέπει να είναι κάτι πολύ πολύ ωραίο για τα γούστα τα δικά μου, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος. Με καλύπτει που έχω τη θεατρική ομάδα στον Δήμο Βριλησσίων».

«Λέω να αλλάξω τώρα το επίθετό μου, με την αλλαγή της ταυτότητας. Όταν είσαι στον χώρο με ένα όνομα, τι θα πεις μετά; Το “Βουγιουκλάκη” ήταν σε προσωπικές και οικογενειακές στιγμές, όχι στη δουλειά», αποκάλυψε η Έφη Πίκουλα.

«Δεν νιώθω καμία μοναξιά. Στην προσωπική μου ζωή έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου. Η ζωή συνεχίζεται και ό,τι φέρνει η τύχη είναι καλοδεχούμενο. Αν η τύχη μου ανοίξει την πόρτα, θα την περάσω», κατέληξε η Έφη Πίκουλα.