Δύσκολες ώρες για την Ελένη Τσαλιγοπούλου

Δύσκολες ώρες για την Ελένη Τσαλιγοπούλου

Δύσκολες ώρες διανύει η Ελένη Τσαλιγοπούλου, καθώς έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη της μητέρα.

Μάλιστα, την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η Ελένη Τσαλιγοπούλου μέσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία της μητέρα της, την οποία τράβηξε τέσσερις ημέρες πριν πεθάνει.

«Νάουσα, στο πρώτο φως της μέρας, και μια αναπάντεχη αισιοδοξία. Μου βγήκε ο καλλιτέχνης και την έβγαλα με την γάτα της 4 μέρες πριν φύγει! Τώρα είναι ελεύθερη και ο γιος μου λέει ότι η γιαγιά τώρα κάνει κωλοτουμπες χωρίς τα πάμπερς και το Πι της.

Την πήρα πριν κάποια χρόνια να της πω χρόνια πολλά για τα γενέθλια της και μου λέει, αχ πουλοπομ, δηλαδή πουλάκι μου, εγώ νόμιζα ότι θα πέθαινα στα 9 μου και ζω ακομα. Το ’40 στη μεγάλη πείνα, στα 9 της χρόνια, έφυγε από τα προσφυγικά των Αμπελοκήπων της Σαλονίκης μαζί με 30 ακόμα παιδιά προς ανεύρεση φαγητού πριν τα Χριστούγεννα, και φτάσανε σε ένα χωριό έξω από τη Νάουσα, λίγο πριν το Πάσχα, μόνο 7 παιδιά!

Τα άλλα πέθαναν στο δρόμο, από χωριό σε χωριό, στα χωράφια, στις εκκλησίες, και καπου εκεί αυτό το παιδί σταμάτησε να φοβάται το θάνατο.

Η μάνα μου! Όσο κι αν μου έσπαγε τα νεύρα την θαύμαζα βαθιά…

Μια γυναίκα χαμαιλέοντας, θεριό ανήμερο, ευέλικτη, έξυπνη και φοβερή μαγείρισσα. Δεν ήξερε γράμματα, αλλά ήξερε όλα τ’ άλλα…», έγραψε η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο post της.