Δώρα Τσαμπάζη: «Με την Πόπη Τσαπανίδου μας συνδέει μια κοινή μοίρα με μια μεγάλη απώλεια»

Δώρα-Τσαμπάζη-1-250x250.png

H Δώρα Τσαμπάζη που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, έκανε με μια μακροσκελή ανάρτηση με αφορμή το γεύμα που παρέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας με όλους τους υποψήφιους Επικράτειας.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος που λίγους μήνες μετά τον θάνατο του Ολυμπιονίκη συζύγου της, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, θα συμμετέχει στις εκλογές 2023, στην ανάρτησή της αναφέρεται και στην Πόπη Τσαπανίδου η οποία επίσης είχε την ατυχία να χάσει νωρίς τον σύζυγό της.

«Σήμερα στο γεύμα που μας παρέθεσε ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας σε όλους τους υποψήφιους του Επικρατείας υπήρχαν χαμόγελα και αισιοδοξία, για ένα καλύτερο και πιο δίκαιο μέλλον.

Με κάποιους από τους συνυποψήφιούς μου μας συνδέουν πολλά. Με την Πόπη Τσαπανίδου μια κοινή μοίρα με μια μεγάλη απώλεια, αλλά και η δύναμη να σταθούμε στα πόδια μας και να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας σε έναν δύσκολο και ανταγωνιστικό επαγγελματικό τομέα.

Με τον Επικεφαλής του Επικρατείας τον καθηγητή ογκολογίας του Χάρβαρντ Όθωνα Ηλιόπουλο, ένα κοινό όραμα, ένα ελληνικό αντικαρκινικό ινστιτούτο για τους σπάνιους όγκους και η αλλαγή στην Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για τα πειραματικά φάρμακα σε ασθενείς τελικού σταδίου έτσι ώστε να υιοθετηθεί το αμερικάνικο μοντέλο “right to try”. Ο δρόμος μακρύς και όχι εύκολος.

Όμως όπως λέει και ο Επικεφαλής μας, όλα ξεκινούν όταν κάτι το φανταστείς πρώτη φορά», έγραψε η Δώρα Τσαμπάζη στην ανάρτησή της.

dora.png