Δώρα Χρυσικού για Γιώργο Κιμούλη: «Και συγγνώμη να μου ζητούσε δεν θα απέσυρα τις μηνύσεις»

Δώρα Χρυσικού για Γιώργο Κιμούλη: «Και συγγνώμη να μου ζητούσε δεν θα απέσυρα τις μηνύσεις»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», μίλησε η Δώρα Χρυσικού.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις εξελίξεις γύρω από τη δικαστική της διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη, ενώ σχολιάζει και τις σχετικές δηλώσεις που έκανε ο Θοδωρής Αθερίδης.

«Όλα έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξουν άμεσα κάποιες εξελίξεις, διότι είναι αργές αυτές οι διαδικασίες. Δεν ξεκινήσαμε εμείς τη δικαστική διαμάχη, εμείς λάβαμε μία αγωγή, εγώ δύο μηνύσεις, η κυρία Δούκα επίσης. Οπότε εμείς με έναν τρόπο είμαστε αμυνόμενοι επιτιθέμενοι» δήλωσε η Δώρα Χρυσικού, ενώ ξεκαθάρισε ότι είναι σίγουρη πως στο τέλος θα δικαιωθούν.

«Είναι δικαίωμα κάθε συναδέλφου να εκφράσει την προσωπική του άποψη. Εύχομαι το θεατρικό βήμα του κυρίου Κιμούλη να είναι επιτυχές» συμπλήρωσε στη η ηθοποιός για τα πρόσφατα σχόλια του Θοδωρή Αθερίδη.

Ενώ σχετικά με το αν θα απέσυρε τις μηνύσεις εάν υπήρχε μία συγγνώμη από την πλευρά του Γιώργου Κιμούλη, η Δώρα Χρυσικού ξεκαθάρισε: «Δε νομίζω ότι υφίσταται κάτι τέτοιο. Η αλήθεια δεν έχει αποχρώσεις, είναι μία. Εδώ αμφισβητείται η αλήθεια, τα γεγονότα. Πρόκειται για ζωές ανθρώπων που πόνεσαν, στιγματίστηκαν και το έφεραν ως τραύμα. Ποια συγγνώμη;».