Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Ο Στέφανος Κασσελάκης πουλάει θέαμα, πρέπει να υπάρχει ουσία για να υπάρχει στην πολιτική»

Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Ο Στέφανος Κασσελάκης πουλάει θέαμα, πρέπει να υπάρχει ουσία για να υπάρχει στην πολιτική»

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», μίλησε η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων του MEGA, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο φαινόμενο «Στέφανος Κασσελάκης» καθώς και στην διαχείριση των δύσκολων θεμάτων στα δελτία ειδήσεων.

«Υποκριτική σίγουρα δεν κρύβει η παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων μέσα της. Σίγουρα όμως προσπαθούμε να είμαστε εγκρατείς με κάποιον τρόπο στα δύσκολα θέματα γιατί προέχει το συναίσθημα του τηλεθεατή έναντι όλων και πάνω από το δικό μας συναίσθημα προφανώς», είπε η Δώρα Αναγνωστοπούλου και συνέχισε:

«Κοίταξε, ο Στέφανος Κασσελάκης πουλάει. Πουλάει θέαμα. Νομίζω ότι με τον τρόπο τους όλες οι εκπομπές, ανάλογα με το είδος της εκπομπής, χρησιμοποιούν το περιεχόμενο που παράγει».

«Σίγουρα βοήθησε το lifestyle κομμάτι στην εκλογή του. Σίγουρα, γιατί δεν τον γνωρίζαμε και μας το έδωσε απλόχερα αυτό το κομμάτι. Αυτό το κομμάτι πάντα αρέσει. Από εκεί και πέρα όμως πρέπει να υπάρχει και ουσία για να υπάρξει συνέχεια στην πολιτική και να αισθανόμαστε και εμείς ότι υπάρχει μια διάδοχη κατάσταση κυβερνησιμότητας στον τόπο» συμπλήρωσε η Δώρα Αναγνωστοπούλου.