Δημήτρης Σταρόβας: «Η γυναίκα μου είναι γυμνάστρια και μου λέει συνέχεια ότι…»

Δημήτρης Σταρόβας: «Η γυναίκα μου είναι γυμνάστρια και μου λέει συνέχεια ότι...»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς», βρέθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Μάλιστα, ο Δημήτρης μίλησε με την Σοφία Αλιμπέρτη και τον Δημήτρη Ξένο για τις διατροφικές του συνήθειες και αποκάλυψε αν έχει χοληστερίνη.

«Παραδόξως δεν έχω χοληστερίνη. Έχει πολύ πλάκα, γιατί η γυναίκα μου είναι γυμνάστρια, μου λέει: “έχεις μεγαλώσει, έχεις παχύνει, να πάμε να κάνουμε εξετάσεις”. Πάμε, κάνουμε, παίρνουμε τις εξετάσεις και της λέει η παθολόγος μας “Αννούλα μου πρέπει να κόψεις αυτό!”. “Εσύ” μου λέει “είσαι εντάξει”. Προσέχω και παίζει μεγάλο ρόλο ότι μαγειρεύω μόνος μου. Φτιάχνω ό,τι θες και δύσκολα πράγματα. Μου αρέσει και από “Νηστικό Αρκούδι” μπήκα σε αυτό. Ελέγχεις τι τρως και το να τρως έξω θέλει προσοχή. Οι πρώτες μου ύλες, αλάτια και λάδια είναι top, οπότε αντιλαμβάνεσαι αμέσως αν έξω κάτι δεν είναι καλό.

Δεν είναι μόνο τι τρώμε. Είναι και τι καίμε. Λέει κάποιος δεν τρώω καθόλου, αλλά δεν χάνω κιλά. Αν δεν κάνεις ένα βήμα, όπως εμείς που περπατάμε χιλιόμετρα… Υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που παίρνουν 3.000 – 4.000 θερμίδες την ημέρα – αθλητές- και τα καίνε. Στο κανάλι μου έχω ενότητα μαγειρικής και έρχονται καλεσμένοι κυρίως, αλλά κάνω και εγώ. Αν έτρωγα γλυκά, θα ήμουν 300… Σπανίως τρώω γλυκά, δεν είναι το αγαπημένο μου. Ούτε αλκοόλ πίνω. Αν είχα τη σχέση που έχω με το ποτό με όλα τα άλλα, θα ήμουν πανευτυχής. Βλέπω διαφορά ανά 6μηνο πια. Μέχρι τα 35 ήμουν πιο αδύνατος από τον κύριο Ξένο, μετά άρχισα να παχαίνω σταδιακά και βλέπω τεράστια διαφορά. Άλλο να είσαι υπέρβαρος στα 40 σου, άλλο στα 45, άλλο στα 50, άλλο στα 60. Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να χάσω, γιατί…» αποκάλυψε ο Δημήτρης Σταρόβας.