Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”, παραχώρησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.
Ο chef μεταξύ άλλων θέλησε να βάλει μια οριστική τελεία στις φήμες που κυκλοφόρησαν και τον θέλουν να έχει χωρίσει με την σύντροφό του, Μαριέττα.
«Μέχρι τα 30 μου δεν πίστευα ότι θα κάνω παιδιά στη ζωή μου. Μόλις ήρθε το παιδί, όλα μέσα μου άλλαξαν. Για πρώτη φορά κατάλαβα τι σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη. Έγραφαν ότι χώρισα και φόρτωσαν και μία νέα σχέση, στεναχωρήθηκα. Δεν δίνω δικαίωμα σε κανέναν να μιλάει για την προσωπική μου ζωή όλα αυτά τα χρόνια. Τα δημοσιεύματα δεν είχαν καμία ισχύ, υπάρχει ένα παιδί στη μέση και ο καθένας που τα γραφεί πρέπει να τα διασταυρώσει.
Με πήραν τηλέφωνο μόνο από ένα site, αφού είχαν γραφτεί όλα αυτά. Υπήρχε πολλή στεναχώρια για όλο αυτό. Η σύντροφός μου όλα αυτά τα δημοσιεύματα στην αρχή δεν τα αντιμετώπισε με πολλή ψυχραιμία και είναι λογικό. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην βγω να διαψεύσω όλα αυτά που έγραφαν, δεν το έκανα την πρώτη μέρα, γιατί ήμουν αρκετά στεναχωρημένος», δήλωσε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.













