Δημήτρης Παπάζογλου: «Όταν ήμουν μικρός, η μητέρα μου με χτύπαγε γιατί φοβόταν να μη γίνω ομοφυλόφιλος»

Δημήτρης Παπάζογλου: «Όταν ήμουν μικρός, η μητέρα μου με χτύπαγε γιατί φοβόταν να μη γίνω ομοφυλόφιλος»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», παραχώρησε ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Ο χορογράφος μεταξύ άλλων μίλησε για την έλλειψη του πάτερα του, την απιστία και τα νέα του επαγγελματικά σχέδια.

«Νιώθω την έλλειψη του πάτερα μου, ωστόσο δεν ξέρω αν θα άντεχε ο ένας τον άλλον. Δούλεψα ως οικοδόμος και ως μπογιατζής για να μαζέψω χρήματα και να πληρώνω την σχολή χορού. Όταν δούλεψα ως μπογιατζής, τους φαινόταν περίεργο που είμαι και χορευτής, έλεγαν ότι οι χορευτές είναι και γκέι», είπε ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Ενώ σχετικά με τις επιλογές του και την απιστία, ο Δημήτρης Παπάζογλου είπε: «Έχω απιστήσει. Όταν ήμουν μάλιστα πολύ ερωτευμένος, “κεράτωνα”. Όταν έχεις έναν δικό σου άνθρωπο, το σeξ γίνεται αγάπη, άσχετα αν αναζητάς το σεξ και αλλού. Το να είναι κανείς ανέραστος είναι πολύ μεγάλος “βραχνάς”. Ίσως η έλλειψη της πατρικής φιγούρας με έκανε να έχω έλξη από το ίδιο φύλο. Όταν ήμουν 7 ετών είχε ερωτευτεί έναν γείτονα που ήταν 14».

Επίσης ο Δημήτρης Παπάζογλου ανέφερε πως όσο ήταν μικρός είχε δεχτεί επίθεση από την μητέρα του στον φόβο της μη γίνει ομοφυλόφιλος: «Παλαιοτέρα, τα αρσενικά ήταν πιο αρσενικά. Όταν ήμουν μικρός, η μητέρα μου με χτύπαγε γιατί φοβόταν να μη γίνω ομοφυλόφιλος. Μία γυναίκα στο σουπερμάρκετ μού είχε κάνει ειρωνικό σχόλιο επειδή είμαι ομοφυλόφιλος».