Δημήτρης Παπάζογλου: «Έχω φάει πολλά ξεφωνητά, στο δημοτικό με φώναζαν Λουλού»

Δημήτρης Παπάζογλου: «Έχω φάει πολλά ξεφωνητά, στο δημοτικό με φώναζαν Λουλού»

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Δημήτρης Παπάζογλου.

O χορευτής και χορογράφος μεταξύ άλλων μίλησε για τις προσωπικές και επαγγελματικές στιγμές που καθόρισαν τη ζωή και την καριέρα του.

Παράλληλα ο Δημήτρης Παπάζογλου αναφέρθηκε στα «ξεφωνητά» που είχε υποστεί, την αγάπη και την αποδοχή της μητέρας του, αλλά και για τον τρόπο που προστάτευσε την εικόνα του όλα αυτά τα χρόνια, με κίνδυνο να φαίνεται «σνομπ».

«Είμαι μοναχικό και συντηρητικό πλάσμα. Το 2000 το παράπονο μου ήταν ότι δεν πληρώθηκα τα χρήματα που άξιζα. Ο λόγος είναι ότι ήμουν μόνος μου. Το 80′ το μεγάλο όνομα ήταν ο Φώτης Μεταξόπουλος. Δεν ήμουν σνομπ. Ήμουν αυστηρός, δεν μιλούσα άσχημα, νευρίαζα αλλά δεν έβριζα», είπε ο χορευτής και χορογράφος.

Ενώ για το bullying που βίωσε στο παρελθόν, ο Δημήτρης Παπάζογλου εξομολογήθηκε: «Έχω φάει κάτι ξεφωνητά. Τότε ήταν το περιοδικό Λουλού… Στο δημοτικό με φώναζαν έτσι. Κι όταν έγινα χορευτής με ξεφώνησε ένας γιατί τότε τα ξεφωνητά δεν ήταν, όπως τώρα που λένε ότι αυτός είναι γκέι. Έλεγαν για φρούτα και τα πάντα. Δε με πλήγωσε. Τελικά είχα μια εσωτερική δύναμη για αυτό που ήμουν, χωρίς να ξέρω τι ακριβώς είμαι. Θυμάμαι σε έναν του την είχα δώσει στη μούρη, που με είχε ξεφωνήσει. Δεν το ανεχόμουν. Για αυτό δεν ήθελα ποτέ να δίνω δικαιώματα και να με σέβονται».